Michał - Sob 02 Sie, 2008 ek4 vti . Tylko ruszy kredyt na mieszkanie, zmienie prace i zaczne już szukać
idealny kształt dla hatchback'aAnonymous - Sob 02 Sie, 2008
Niemy napisał/a:
do hydeparku z tym
NO... to mam cie!!!!
Hyde park sie totalnie wypaczyl i juz zapomnielismy o co chodzi.
Hydepark = OT = NIC CO MA WSPOLNEGO Z HH czy autami ogolnie.Anonymous - Sob 02 Sie, 2008
Michał napisał/a:
ek4 vti .
jednak the best of faker? pamietasz co mowiles na te civy jak sie przesiadles z saxo? k-mart - Sob 02 Sie, 2008 Im wiecej czasu spedzam w PLACIE i w RYBNIKU, tym bardziej zawezam pole:
vts (samochod ktory skreca masakrycznie ale nikt nie wie jak zrobic by byl najszybszy)
mx5 (jeszcze lepszy od vts'a, chociaz to niemozliwe)
evo (marek sie przejechal i uznal ze kopie jajca, chociaz Tiff Needell uznal STi za lepsze)
a na serio:
Williams zostaje.
Dojdzie dupowoz, albo e39 530i touring albo S4 biturbo avant (clio sport 172 masakruje S4, MASAKRUJE)Michał - Sob 02 Sie, 2008 mx5 bym bardzo chciał, skręca lepiej niż saxo ale ... ale dla mnie jest poprostu za mała ...
pozatym ten lans ...
jimmi pamiętam, narzekałem. Ale dla mnie wygląd w spec. JDM poporstu kopie jajca na maxa ... do tego jest szybkie i oszczędne. I mega plus. Nie psuje sie jak moje kochane saxo ... twoje miniaki też są robione a'la spec JDM. Felgi styl itd ...kubas - Sob 02 Sie, 2008 r26r, clio f1, ae86 mmmmmmmmmmmmmmmmmmm, p406 coupe takie moje typy na szybko Megane bo jest bezkompromisowe, clio za wyglad i poziom hothachowatosci, toyke za to ze sni mi sie po nocach jak nia latam bokiem po serpentynkach, a puga za milosc do marki i poziom lansu A jakby moj budzet byl nieograniczony to chyba bym sie dlugo nie wachal.... F40 lub F430 SCUDERIA strick - Sob 02 Sie, 2008
Michał napisał/a:
do tego jest szybkie i oszczędne
Oszczedne? Czy auto majace 160KM moze byc oszczedne?k-mart - Sob 02 Sie, 2008 moze.
Najlepszym przykladem sa sportyVlodarsky - Sob 02 Sie, 2008 Od razu na poważnie napiszę :
-EVO chyba VI korzystając z tego co się naczytałem. Chciałbym, żeby było szybkie i surowe
-Porsche Boxter S a dlaczego ? zaje.biście się mi nim jeździ. Jest to najtańsze Porsche chyba i myślę, że jest rozwojowe (zawias i moc) bo reszta jest super.
-NSX już gdzieś pokazywałem - lans na wrotkach - jest piękny
A naprawdę to chciałbym 4 napędowe cabrio w turbinie (koło 320KM)k-mart - Sob 02 Sie, 2008 Wlodziu, czy mozesz wytlumaczyc o co chodzi w Twoim podpisie? strick - Sob 02 Sie, 2008
Cytat:
Wlodziu, czy mozesz wytlumaczyc o co chodzi w Twoim podpisie?
Dzieki ze sie pytałes, bo ja bym to wnet zrobił Vlodarsky - Sob 02 Sie, 2008 To są auta którymi udało mi się przejechać za kierownicą Najszybsze auta jakimi się przejechałem za kierownicą.M - Sob 02 Sie, 2008 jeszcze wypisz ktorych wlasciciele o tym wiedzieli anjas - Sob 02 Sie, 2008 te, których właściciele wiedzieli są zaznaczone na czerwono...
Vlodarsky - Sob 02 Sie, 2008 wszyscy poza subaru zazwyczaj albo znajomi zrobili mi tą przyjemność albo samochód był w rodzinie