M - Pon 11 Sie, 2008 Moze wyslemy kiedy jaka delegature?saxorulez - Pon 11 Sie, 2008 mam wrażenie że w tym Towarzystwie które tam było to można było by niektórych poleczyć.. ale chyba nie o to chodzi zeby bić słabszych?M - Pon 11 Sie, 2008 Chodzi o mila atmosfere i zabawe, nie wiem czy tam sa slabsi czy od nas byliby slabsi mi - Pon 11 Sie, 2008 w sumie co tydzień ostatnio zajeżdża ziom m5 świeżą z logo hartge tu i ówdzie, jeździ jakaś fiesta na slicku z poliwęglanowymi szybami, koleś ma deltę turbo, w której ponoć chce walczyć z ciśnieniem doładowania i srodze minąć 200KM (ale ja nie wiem ) - niektórzy mogą stawiać opórfydi - Pon 11 Sie, 2008 o jaaaa ile dzifek!! Anonymous - Pon 11 Sie, 2008 dobre otwarcie
bart napisał/a:
wyżelowanymi fryzurami
nie biore tego do siebie, brylantyna to co innego...kubas - Wto 12 Sie, 2008 gut gut !! fajnie ze pezoł niszczy Dariano - Pią 22 Sie, 2008 Fajny opisik miło się czytało.
Odnośnie E 38 V12 To na ćwiartkę nie jest to jakiś mega kiler z Jimkiem kiedys raz sie styknelismy, Z tego co pamietam to mnie naklepał tylko ruszalem DSC czy jakos tak.
Ale naprawde miło wspominam ten sprzęt komfort, komfort i jeszcze raz komfort no i 2 tony jadące bokiem zostawiaja fajne wspomnienia