ale wiem, że to żarty są... 106 - Wto 12 Sie, 2008 ja TAK ale tylko w dywizji z pudzianem
a powaznie to jak 2 tatow powyzej ... rodzina przede wszystkim.KonradMK - Wto 12 Sie, 2008 Ja się zastanawiam na ile sytuacja o której myśli Maciek mogłaby mieć miejsce (walki na ulicach, partyzantka, ostrzeliwanie się z okopów, rozminowywanie pól itp) bo od II WŚ trochę się metodyka wojowania zmieniła, teraz są naloty, umacnianie pozycji poprzez wysyłanie 100tys armii na granicę, embargo na żywność itd a strzelanie z kałacha przez okno to chyba tylko w Afganistanie. Ale gdyby nagle coś, budzę się w nocy a tu bomby, karabiny i przemarsz wojsk radzieckich to najpierw rodzinę bym wywiózł w bezpieczne miejsce a potem partyzantka z kolegami i walka z ukrycia (otwartej konfrontacji z zawodowym wojskiem bym się raczej obawiał).lenny - Wto 12 Sie, 2008 a swoją rogą eM, za takie badania opinii publicznej to się płaci... kto Ci to zlecił????mi - Wto 12 Sie, 2008
lenny napisał/a:
kto Ci to zlecił????
patriotyczne serce?M - Wto 12 Sie, 2008 Ciekawosc raczej, ale my Polacy jak jest dobrze to sie kłócimy i madrzymy, ale jak ktos na nas najezdza to napier.dalamy ramie w ramie i jestesmy genialni.
Bylem ostatnio na inscenizacji walk powstania, i musielismy sie z Agnieszka ewaukowac bo lzy stanely w oczach, mimo ze to inscenizacja.KonradMK - Wto 12 Sie, 2008 Pewnie dostał bezpośrednie polecenie od szefa platformy Michał - Wto 12 Sie, 2008 ZA AMERYKE I MURZYNÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!
M - Wto 12 Sie, 2008 A BTW przy okazji kryzysu gruzińskiego Donald wyszedł na straszną CIPĘ CHRZANEK - Wto 12 Sie, 2008 A ja bym chciał latać Su 35 - nawet bez uzbrojenia Michał - Wto 12 Sie, 2008
eM napisał/a:
A BTW przy okazji kryzysu gruzińskiego Donald wyszedł na straszną CIPĘ
chiński murzynie - po co ten komentarz.
sam napisałeś ze bez takich . LOL
marnota
kocham USA M - Wto 12 Sie, 2008
Michał napisał/a:
eM napisał/a:
A BTW przy okazji kryzysu gruzińskiego Donald wyszedł na straszną CIPĘ
chiński murzynie - po co ten komentarz.
sam napisałeś ze bez takich . LOL
marnota
kocham USA
Wiem, nie moglem sie powstrzymać. Wiem ze to grozi awanturą ale po prostu nie moglem, jak narkoman.KonradMK - Wto 12 Sie, 2008 ;ale to prezydent jest zwierzchnikiem sił zbrojnych i szefem wszystkich szefów Michał - Wto 12 Sie, 2008
moja kompania
Vlodarsky - Wto 12 Sie, 2008 Z całym szacunkiem Michał ale na Twoją kompanie bardziej pasuje mi :