Anonymous - Czw 30 Mar, 2006 szkoda żeś poleciał z S nie było glin...dopiero byl potem fun .
wpadła accord Type R...scigalem sie i 1:1..nie chciał sie potem scigac zjadlem go po zapieciu 4ki dopiero..a tak to rowniusio. sporo killi .zkilował mnie majlo swoim niezle nadlubany wolnossacym crx..za kazdym razem robi 15.01
smigalem tez z bardzo mocnym pugiem106 z hothatch..ale sie okazalo ze nie tego forum (wygrana 2:0) i z modeo ST martiego .przegralem :560: moge sie tylko tlumaczyć zimówką ale auto idą równops - Czw 30 Mar, 2006
Jaryś napisał/a:
smigalem tez z bardzo mocnym pugiem106 z hothatch..ale sie okazalo ze nie tego forum
Co to znaczy z bardzo mocnym - znasz jakieś szczegóły??Anonymous - Czw 30 Mar, 2006 mialem odrazu race z accordem i ze nie spytalem co ma zrobione. głośny prawie jak dzika..wybebeszony, czarny, kubełek kierownik nie podał nicka...i tylko naklejka hothatch..
bylem na ich forum ale nie moge podejrzeć bez rejestracji..
EDIT zapisalem sie ..mam podejrzenie ktoto bo coś pisze o kilu na corolli zaraz namierze i sie upewnie.Vlodarsky - Czw 30 Mar, 2006 To mnie chyba lubicie bo ja nawet pisze jak przegram Prezesiak - Czw 30 Mar, 2006 Tez czytalem na forum SR o tym killu i jestem w szoku jak niektorzy nie potrafia dopuscic do siebie mysli, ze integra moze byc wolniejsza. ITR to dla mnie kultowe auto i kiedys chcialbym je miec ale jakos z tego powodu nie neguje tego, ze Mini mogl byc szybszy. Bez sensu takie gdybanie. Poza tym wszyscy wypowiadaja sie o kierowcy ITR'a jakby byl jakis uposledzony.Anonymous - Czw 30 Mar, 2006 Na SR zrobiło śie bagno i zbiera się coraz więcej buractwa, a osób inteligentych i znających temat coraz mniej, więc walą mnie ich odpowiedzi...ważne że ja się fajnie bawiłem Loko - Pią 31 Mar, 2006 Też tego nie rozumiem kill to kill fajna zabawa troche adrenaliny i o to chodzi.
Ciekawe jakie będą komentarze jak r5 dzika objedzie integre wtedy to już chyba ludzie powiedzą że wogóle kierowcy nie było, ze poszedł po bułki :Dsaxorulez - Pią 31 Mar, 2006
psvts napisał/a:
Jaryś napisał/a:
smigalem tez z bardzo mocnym pugiem106 z hothatch..ale sie okazalo ze nie tego forum
Co to znaczy z bardzo mocnym - znasz jakieś szczegóły??
z tego co wiem to jest seria z wydechem...Anonymous - Pią 31 Mar, 2006
saxorulez napisał/a:
psvts napisał/a:
Jaryś napisał/a:
Co to znaczy z bardzo mocnym - znasz jakieś szczegóły??
z tego co wiem to jest seria z wydechem...
106 1.6 GTi 131KM obecnie ,950kg. dolot, wydech rura (50mm) od kolektora i koncowy przelot supersprinta.powiem że bardzo fajnie sie zbiera. (info od wlascoiciela)Dariano - Pią 31 Mar, 2006
Jaryś napisał/a:
106 1.6 GTi 131KM obecnie ,950kg. dolot, wydech rura (50mm) od kolektora i koncowy przelot supersprinta.powiem że bardzo fajnie sie zbiera. (info od wlascoiciela)
Jak dla mnie to bardzo dobra wiadomosc ciekawe ile wyjdzie u mnie po zrobieniu wydechu włącznie z kolektorem i wystrojeniem kompa.Anonymous - Pią 31 Mar, 2006 Nik - gratulacje za killa!
A BTW sporo sie zrobiło tych Integr ostatnio. W przeciągu dwóch dni widziałem chyba 3 i to wszystkie ładne, type-r, białe (jedna na niemieckich blachach). Jest więc większa szansa spotkać taką niż kiedyś dzik - Pią 31 Mar, 2006 Gratki, integry nie sa takie straszne.
Sr sie nie przejmuj, honda musi z defaultu byc szybsza.
Ciezki ten pug.Anonymous - Pią 31 Mar, 2006 dokladnie,na innym forum jakis czas temu opisalem killa scirooco 1,8 vs 200sc i tez bylo zaraz 20tu zwolnnikow s13
a co do puga,to ciezki rzeczywiscie.moje polo wazy dokladnie 830kg,wazylem na wadze dla tirow
[ Dodano: Pią 31 Mar, 2006 ]
200sx ofcorsDariano - Pią 31 Mar, 2006 moje saxo z klima wazy tone :PPPP ze nie wspomne o 88 kg kierowcy :PPPVlodarsky - Nie 02 Kwi, 2006 bujajcie się... mój pug waży 1260