k.u.r.w.a. matematyk normalnie mi - Śro 13 Sie, 2008 no ale teraz jedno złoto i mamy 100!Anonymous - Śro 13 Sie, 2008 Tak długo jak zamiast aren sportowych będziemy budować siedziby PKOL to wyników nie będzie...
Liczę na siatkarzy i szczypiornistów, poza tym na razie dramat GOKART - Śro 13 Sie, 2008
Passenger napisał/a:
Tak długo jak zamiast aren sportowych będziemy budować siedziby PKOL to wyników nie będzie...
Chciałem coś takiego napisać.
A niby skąd mają być wyniki jak jedna hala sportowa na 6 mln mieszkańców.
Może nasi włodarze się obudzą ale nie liczę na to. Nie ma kasy, dostepu do obiektów, odpowiedniego zaplecza technicznego więc nie ma wyników.Marek23 - Śro 13 Sie, 2008
GOKART napisał/a:
Passenger napisał/a:
Tak długo jak zamiast aren sportowych będziemy budować siedziby PKOL to wyników nie będzie...
Może nasi włodarze się obudzą ale nie liczę na to. Nie ma kasy, dostepu do obiektów, odpowiedniego zaplecza technicznego więc nie ma wyników.
Dokładnie...Vlodarsky - Śro 13 Sie, 2008
Marek23 napisał/a:
Dokładnie...
Dlatego Michcio, Marcel, Ości zamiast być oszczepistami, piłkownikami, rakietnikami teniskowymi i innymi mistrzami sportu chodzą wyżyć się do Platy... to jest zrozumiałe
(a Bandi chodzi w zamian do HKH)M - Śro 13 Sie, 2008 Michał ma złoty medal za chodzenie do PlatyBad-i - Śro 13 Sie, 2008 a ja się z Wami troche nie zgodzę (oczywiście jeżeli chodzi o warunki itd...)
mysle ze w Polsce mamy wiecej kasy na sport niz: Togo, Tajikistan czy też Kyrgyzstan. Ok wiem ze zaraz pewnie skonczy sie na tym ze zdobedziemy 2 moze 3 medale i bedzie ze jestesmy lepsi. Ale porownajmy sie do tych krajow ktore uwazam za tak samo rozwiniete lub nawet mniej czyli; Czechy, Azerbejdzan, Slowacja, Rumunia, Indie, Węgry, Zimbabwe.
Mozemy sie tlumaczyc kasa, siedzibami, warunkami atmosferczynymi....... jak widać innym to nie przeszkadzaGaydek - Śro 13 Sie, 2008
Marek23 napisał/a:
GOKART napisał/a:
Passenger napisał/a:
Może nasi włodarze się obudzą ale nie liczę na to. Nie ma kasy, dostepu do obiektów, odpowiedniego zaplecza technicznego więc nie ma wyników.
Dokładnie...
Dokładnie... . Dlaczego ja zawsze muszę kibicować innym . Szkoda, że na olimpiadzie nie ma F1 , tu nie miałbym problemu.106 - Śro 13 Sie, 2008 tak tylko w polsce polowa ma kategorie D :D ( ze mna na czele ;) )
anglicy w skokach synchronicznych do wody wystawili 14to latka!!
u nas w wiekszosci na olimpiade jada ci sami ktorzy byli na poprzedniej
i jeszcze na wczesniejszej.
zal mozna miec tylko PKO ze na olimpiade nie zabrano pudziana... :Dk-mart - Śro 13 Sie, 2008 Szkoda gadac, az mi sie plakac chce
Prawie 40mil nas jest i nikt sie niczym sie nie wyroznia, ale w opowiadaniu bajek kazdy jest kurwa mistrzem swiata.Marek23 - Śro 13 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
a ja się z Wami troche nie zgodzę (oczywiście jeżeli chodzi o warunki itd...)
mysle ze w Polsce mamy wiecej kasy na sport niz: Togo, Tajikistan czy też Kyrgyzstan. Ok wiem ze zaraz pewnie skonczy sie na tym ze zdobedziemy 2 moze 3 medale i bedzie ze jestesmy lepsi. Ale porownajmy sie do tych krajow ktore uwazam za tak samo rozwiniete lub nawet mniej czyli; Czechy, Azerbejdzan, Slowacja, Rumunia, Indie, Węgry, Zimbabwe.
Mozemy sie tlumaczyc kasa, siedzibami, warunkami atmosferczynymi....... jak widać innym to nie przeszkadza
W takim razie co sugerujesz?k-mart - Śro 13 Sie, 2008 Po obejrzeniu pierwszego meczu PL - niemcy na ME, stwierdzilem ze wiecej nie bede patrzyl na inne wybryki naszych sportowcow. Zenada. Amatorskie podejscie. To wszystko prezentuje dla mnie taki poziom, jak ja, jesli bym zaczal jezdzic w rajdach lub startowal w strong man'ie.
Jedynie Tomka Adamka ogladam, on pokazuje klase i nie pierdoli glupot jak wszyscy inni.GOKART - Śro 13 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
a ja się z Wami troche nie zgodzę (oczywiście jeżeli chodzi o warunki itd...)
mysle ze w Polsce mamy wiecej kasy na sport niz: Togo, Tajikistan czy też Kyrgyzstan...
Oni nie potrzebują infrastruktury. Ich życie do tego przygotowuje Marek23 - Śro 13 Sie, 2008 K-mart, pisze jak ja, zero-jedynkowo... Nie masz racji, tylko tyle na oficjalnym forum mogę napisać.