To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Pekin 2008

Bad-i - Śro 13 Sie, 2008

Jaco napisał/a:
złoto - 0
srebro - 0
brąz - 0

0 + 0 + 0 = 0

Liczby nie kłamią...

k.u.r.w.a. matematyk normalnie ;D

mi - Śro 13 Sie, 2008

no ale teraz jedno złoto i mamy 100!
Anonymous - Śro 13 Sie, 2008

Tak długo jak zamiast aren sportowych będziemy budować siedziby PKOL to wyników nie będzie...

Liczę na siatkarzy i szczypiornistów, poza tym na razie dramat :wall:

GOKART - Śro 13 Sie, 2008

Passenger napisał/a:
Tak długo jak zamiast aren sportowych będziemy budować siedziby PKOL to wyników nie będzie...

Chciałem coś takiego napisać.
A niby skąd mają być wyniki jak jedna hala sportowa na 6 mln mieszkańców.
Może nasi włodarze się obudzą ale nie liczę na to. Nie ma kasy, dostepu do obiektów, odpowiedniego zaplecza technicznego więc nie ma wyników.

Marek23 - Śro 13 Sie, 2008

GOKART napisał/a:
Passenger napisał/a:

Może nasi włodarze się obudzą ale nie liczę na to. Nie ma kasy, dostepu do obiektów, odpowiedniego zaplecza technicznego więc nie ma wyników.

Dokładnie...

Vlodarsky - Śro 13 Sie, 2008

Marek23 napisał/a:
Dokładnie...

Dlatego Michcio, Marcel, Ości zamiast być oszczepistami, piłkownikami, rakietnikami teniskowymi i innymi mistrzami sportu chodzą wyżyć się do Platy... to jest zrozumiałe :)

(a Bandi chodzi w zamian do HKH)

M - Śro 13 Sie, 2008

Michał ma złoty medal za chodzenie do Platy
Bad-i - Śro 13 Sie, 2008

a ja się z Wami troche nie zgodzę (oczywiście jeżeli chodzi o warunki itd...)

zobaczcie sobie tą liste :

http://results.beijing200...GL0000000.shtml

mysle ze w Polsce mamy wiecej kasy na sport niz: Togo, Tajikistan czy też Kyrgyzstan. Ok wiem ze zaraz pewnie skonczy sie na tym ze zdobedziemy 2 moze 3 medale i bedzie ze jestesmy lepsi. Ale porownajmy sie do tych krajow ktore uwazam za tak samo rozwiniete lub nawet mniej czyli; Czechy, Azerbejdzan, Slowacja, Rumunia, Indie, Węgry, Zimbabwe.

Mozemy sie tlumaczyc kasa, siedzibami, warunkami atmosferczynymi....... jak widać innym to nie przeszkadza

Gaydek - Śro 13 Sie, 2008

Marek23 napisał/a:
GOKART napisał/a:
Passenger napisał/a:

Dokładnie...

Dokładnie... . Dlaczego ja zawsze muszę kibicować innym :ost: . Szkoda, że na olimpiadzie nie ma F1 :] , tu nie miałbym problemu.

106 - Śro 13 Sie, 2008

tak tylko w polsce polowa ma kategorie D :D ( ze mna na czele ;) )

anglicy w skokach synchronicznych do wody wystawili 14to latka!!
u nas w wiekszosci na olimpiade jada ci sami ktorzy byli na poprzedniej
i jeszcze na wczesniejszej.

zal mozna miec tylko PKO ze na olimpiade nie zabrano pudziana... :D

k-mart - Śro 13 Sie, 2008

Szkoda gadac, az mi sie plakac chce :(
Prawie 40mil nas jest i nikt sie niczym sie nie wyroznia, ale w opowiadaniu bajek kazdy jest kurwa mistrzem swiata.

Bad-i napisał/a:

mysle ze w Polsce mamy wiecej kasy na sport niz: Togo, Tajikistan czy też Kyrgyzstan. Ok wiem ze zaraz pewnie skonczy sie na tym ze zdobedziemy 2 moze 3 medale i bedzie ze jestesmy lepsi. Ale porownajmy sie do tych krajow ktore uwazam za tak samo rozwiniete lub nawet mniej czyli; Czechy, Azerbejdzan, Slowacja, Rumunia, Indie, Węgry, Zimbabwe.

Mozemy sie tlumaczyc kasa, siedzibami, warunkami atmosferczynymi....... jak widać innym to nie przeszkadza

W takim razie co sugerujesz?

k-mart - Śro 13 Sie, 2008

Po obejrzeniu pierwszego meczu PL - niemcy na ME, stwierdzilem ze wiecej nie bede patrzyl na inne wybryki naszych sportowcow. Zenada. Amatorskie podejscie. To wszystko prezentuje dla mnie taki poziom, jak ja, jesli bym zaczal jezdzic w rajdach lub startowal w strong man'ie.

Jedynie Tomka Adamka ogladam, on pokazuje klase i nie pierdoli glupot jak wszyscy inni.

GOKART - Śro 13 Sie, 2008

Bad-i napisał/a:

mysle ze w Polsce mamy wiecej kasy na sport niz: Togo, Tajikistan czy też Kyrgyzstan...

Oni nie potrzebują infrastruktury. Ich życie do tego przygotowuje :D

K-mart, pisze jak ja, zero-jedynkowo... Nie masz racji, tylko tyle na oficjalnym forum mogę napisać.