FreeMan - Pią 15 Sie, 2008 To faker czy majk nie wydal na tym rondzie ? Macie moze onboarda ? Anonymous - Sob 16 Sie, 2008 ide zaraz do garazu zobaczyc co sie stało, bo wszystko ogarnialem telefonicznie i fajnie,ze sie udało .... i Majk musisz chyba zmienic zdanie o Treli, bo holownik akurat był u niego i szybko skierowął chlopaków do ciebie ....
dobrze,ze nic sie nie stało MAJKelowi a poza tym VTS jest do kupienia i trzeba to sprawdzic ...
co do czesci, narazie zrobimy to tak,zeby działało .... przydały by sie tylko jakies felgi stalowe 4x100, bo mam alu ale ze slickami a nie chciałbym ich rozbieracAnonymous - Sob 16 Sie, 2008 na 1 rzut oka nie wyglada zle
Bad-i - Sob 16 Sie, 2008 czy wydzwoniles juz po tym jak ci sie vtec załączył Anonymous - Sob 16 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
czy wydzwoniles juz po tym jak ci sie vtec załączył
jakby sie załączył to by przeleciał przez wyspekę a tak nie wydało Bad-i - Sob 16 Sie, 2008 szkoda ze honda nie ma haldexa Anonymous - Sob 16 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
szkoda ze honda nie ma haldexa
ale moze bedzie miała VTS'a - jutro ja jakos rozbieramy i moze w pon złozymy - zapraszam chetnych do rozebrania r5 jutro !!!!k-mart - Sob 16 Sie, 2008 eee kosmetyka, nic sie nie stalo.
Wyplaca cos?Jakarti - Sob 16 Sie, 2008 heheheh, Mike wariatuncio przyfantazjowal
wyglada niegroznie ale w tym wszystkim bylo wiele szczescia.. szybko ogarniete, nowe kolezanki poznane.. Plata zaliczona. dzien jak co dzien.. nie ma co sie podniecac
wyklepiemy Majkus!! Michał - Nie 17 Sie, 2008 oblałem
Anonymous - Nie 17 Sie, 2008 dawać nam tu pochwy raz dwa trzy Michał - Pon 18 Sie, 2008 razy sto. Wszystko mi ogarnąłeś ...Michał - Pon 18 Sie, 2008 atakowałem ten słupek ....
SKUTKI
Michał - Pon 18 Sie, 2008 WLASNIE WRÓCIŁEM OD MARCLA
SAMOCHÓD ROZEBRANY.
DUZYCH STRAT NIE MA NASZCZĘŚCIE ...
MAGIEL FELE I OPONY, BŁOTNIK W SUMIE WSZYSTKO
2 TYSKI NA BANKkubas - Pon 18 Sie, 2008 ooo widze ze kolejny wielbiciel slupkow.... ja tez zaatakowalem ale znak byl cienszy naszczescie