Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 no wiesz.. ty ...
ja szary zajac jestem
ba i nawet moge ci powtorzyc ten sam co ci podawalem he he
wogole naprawiaja gdzies te kola ? mozna to zwulkanizowac ? czy cos ?Loko - Czw 28 Sie, 2008 Ty a nie mozna po prostu kupić nowego? Vlodarsky - Pią 29 Sie, 2008 oryginał 760 zł.Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 i prosta odpowiedz...
auto warte ile ? w tym stanie ogolnie moze 4 mi ktos by dal ...
khm.. mimo ze wyznaje zasade ze uzywane to juz mam .. to jakos boli troche nie ?:)Vlodarsky - Pią 29 Sie, 2008 ja bym Ci dał 2,5k (dla dziewczyny bym wziął)Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 za 4 oddaje .. dopiero co glowice robilem i pierscienie nowe Michał - Pią 29 Sie, 2008 zając ale ty troche nie myślisz.
Auto stoi nie uzywane, traci ciągle na wartości. Pozatym, ok niby za 4 oddasz ale teraz sobie zadaj pytanie czy go szybko pchniesz ?? bo jak będziesz rok sprzedawał to rok będzie tracił na wartosci... bez sensu.
chyba lepiej to kupić i jedzić niż samochód ma stać i gnić .Teraz to dopiero ty tracisz jak nim nie jedzisz ...Młody Papież - Pią 29 Sie, 2008 Vłodziu, oryginał to tylko 586PLN... więc nie oszukuj Vlodarsky - Pią 29 Sie, 2008
Dżon napisał/a:
Vłodziu, oryginał to tylko 586PLN... więc nie oszukuj
to jest oficjalna cena CitroenBart - Pią 29 Sie, 2008 ej, kurde! rozpanoszyliście się tu z jakimiś kołami zamachowymi, a to przecież temat o sprzedaży za półdarmo całkiem niezłego silnika
Loko - Pią 29 Sie, 2008
zajac napisał/a:
i prosta odpowiedz...
auto warte ile ? w tym stanie ogolnie moze 4 mi ktos by dal ...
khm.. mimo ze wyznaje zasade ze uzywane to juz mam .. to jakos boli troche nie ?:)
Cena jest duża, ale bez przesady, nie wyobrażam sobie żeby auto stało pół roku, u mnie też kiedyś padło koło pasowe i orgyginał kosztował ok 500 zł, i gdyby nie to ze na drugi dzień znalazłem używke to z bólem, ale bez wyjścia musiał bym je kupić. Jak auto dłuzej postoi to się wpędzisz w jeszcze wieksze koszty niż cena tego koła, tarcze będą do wymiany, nowe tarcze to i nowe klocki, pewnie połowa gum zalanych płynami się podda itd.Młody Papież - Wto 02 Wrz, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Dżon napisał/a:
Vłodziu, oryginał to tylko 586PLN... więc nie oszukuj