Michał - Wto 19 Sie, 2008 a haldex ?saxorulez - Wto 19 Sie, 2008 dajcie spokój już z tym bo rzygać się chce...
dowcip odgrzewany nie jest fajny zupełnieAnonymous - Śro 20 Sie, 2008 o to to...
Siema spowrotem powodzenia M - Śro 20 Sie, 2008 Karaś, musisz do listy zakupów dopisać łapy od iVT.
Bedzie jeszcze jakas robótka z ciegnami skrzyni.CHRZANEK - Śro 20 Sie, 2008 A ja się tak zapytam czemu concerto a nie civ ??
Lepszy jest ?
Czy po prostu cenisz oryginalność ?
(od razu zaznaczam że o hondach wiem tylko tyle co mi eM opowie)M - Śro 20 Sie, 2008 BO Karaś jezdzi concerto CHRZANEK - Śro 20 Sie, 2008 No czytac umiem i chętnie bym się dowiedział dlaczego ?strick - Śro 20 Sie, 2008
CHRZANEK napisał/a:
chętnie bym się dowiedział dlaczego ?
Pewnie bo ma go juz kilka lat i nie chce sie z nim rozstac MoRToN - Śro 20 Sie, 2008 No i fajna by była taka rodzinna popierdalaczka. Cos jak cify z b18c4. Jestem za ! Tylko czy ściagany b16b nie wyniesie tyle co by u nas wyszarpał K20 ?M - Śro 20 Sie, 2008 swap k20 jest duzo droższy i jest dużo rzeźby Anonymous - Śro 20 Sie, 2008 Karaś kolega Barto ma na sprzedaż B16A z mocowaniami do CRXa 2gen wiec winno do ciebie podejsc - tam jest chyba kompletny SWAP ...Anonymous - Śro 20 Sie, 2008
eM napisał/a:
swap k20 jest duzo droższy i jest dużo rzeźby
jest droższy znacznie, ale nie ma az takiej DUZEJ rzeźby M - Śro 20 Sie, 2008 Wzgledem plug n play b-serii jest ogromna The Mc - Śro 20 Sie, 2008 Karas napisal, ze niechce wchodzic w dyskuje dlaczego akurat b16b i dlaczego do concerto. Ja wiem jedno - to niespotykany i oryginalny pomysl na projekt wiec bede mu kibicowal aby wszystko gladko przebiegalo. A wogole w swapach najfajniejsze jest to, ze auto ktorym jezdzisz na codzien nagle zaczyna zapierniczac. Wszystko jest to samo, doskonale znane ci wnetrze, twoje ustawienie fotela w moim przypadku ten sam balagan w srodku.. tylko ze cos takjakby szybciej jedzie CHRZANEK - Śro 20 Sie, 2008
The Mc napisał/a:
to niespotykany i oryginalny pomysl na projekt
No z pewnością. Silnik jest mega, a może mi ktoś wogóle pokazać o jakie Concerto chodzi ?? Bo wy "hondziarze to wszystko wiecie i rozumiecie się bez słów, a mnie zajeło pół roku odróznainie b16 od k20 i fajnie by było jak by ten temat był tez otwarty na "nie hondziarzy".
Popieram pionierstwo i dlatego zapytałem o zalety/wady concerto wzgledem civa.
No i jusz