To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - nowa thalia

M - Czw 21 Sie, 2008

Falami mozgowymi ma kazde auto. Mozg przesyla info do reki, ktora przekreca kluczyk :D
anjas - Czw 21 Sie, 2008

Po ochłonięciu:

samochód jak samochód. Piękny nie jest, ale chyba ładniejszy niż poprzednia thalia. Na pewno znajdzie sporo amatorów, szczególnie na naszym rynku.
Niech sobie będzie.
Ale niezrozumiały kompletnie dla mnie jest ten przekaz w informacji prasowej puszczonej przez Renault i teksty typu "uwodzicielska elegancja", "uwodzicielskie linie", jego "pełnia dystyngowania", "szykownie wyglądający samchód", "prestiżowy sedan" itd.
Dla mnie wygląda to jak jakiś żart albo przynajmniej zagalopowanie się praktykanta w dziale marketingu.

Osobiście przy takim samochodzie starałbym się raczej przedstawić jego praktyczne strony, pojemny bagażnik, niskie spalanie, dużo miejsca w środku, niska cena itp., bo tego szukają potencjalni nabywcy. A nikt kto szuka "prestiżowego sedana" i tak nie spojrzy na thalię.

mi - Czw 21 Sie, 2008

nie, nie! Nie znasz mentalności górniczej! Oni serio myślą, że kupują prestiżowego sedana (no bo przecież nie wzięli logana, z całym szacunkiem rzecz jasna ;) ), mieszkam niedaleko kopalni więc wiem o czym mówię :>
anjas - Czw 21 Sie, 2008

mi napisał/a:
nie, nie! Nie znasz mentalności górniczej! Oni serio myślą, że kupują prestiżowego sedana (no bo przecież nie wzięli logana, z całym szacunkiem rzecz jasna ), mieszkam niedaleko kopalni więc wiem o czym mówię

kurwa, no to niech w górniczych gazetkach reklamują go jako prestiżowego sedana, ale chyba górnicy nie są "hard-userami" internetu i serwisów motoryzacyjnych, więc przekaz idący tą drogą jest moim zdaniem kompletnie z dupy wzięty.

mi - Czw 21 Sie, 2008

jest jeszcze inna opcja - to nie jest tekst dedykowany jedynie polsce, przygotowali go albo markjetingowcy z jakiegoś uboższego kraju, albo z myślą o takim i tam thalia może być postrzegana jak wśród górników u nas? Zakładam, że jak się już pojawi w sprzedaży, będzie można przeczytać na jej temat coś więcej niż krótki komunikat prasowy i że zajmie się przygotowaniem opisów polskie renault i bardziej dopasuje do polskiej rzeczywistości... Nie mam innej koncepcji...
Anonymous - Czw 21 Sie, 2008

swoja droga to w tej klasie fiat linea naprawde wyglada fajnie.
mi - Czw 21 Sie, 2008

...no i logan :lol2:

ja mowie serio. kiedys taksowka po mnie taka przyjechala. Nowa linea, Kuuur... auto jakies takie bordowe, chrom i felga, w srodku wszystko w beżu (w taksowce???) naprawde fajnie

mi - Czw 21 Sie, 2008

pewnie dynamic - za 50kzł ma alu 16" w serii, taksiarz by chyba nie dokupił :rotfl:
...tu się nie mogę nie zgodzić - linea jest absolutnie najładniejszym furem tej klasy...

...ale i tak logan rula! :rotfl:

a jakie bravo nowe jest zajebiste.... co je widze na ulicy to naprawde mi sie bardzo podoba

FIUT FTW!!

Bart - Śro 03 Wrz, 2008

my tu gadu gadu o nowej thalii, a konkurencja nie śpi. Poczciwy kadett E (aka nexia), po siedemnastym liftingu prezentuje się tak:

http://www.autokrata.pl/l...e_daewoo_nexia/

Greg - Czw 04 Wrz, 2008

Thalia wygląda jak WRX sedan us-spec. :P
strick - Czw 04 Wrz, 2008

A to moze ktos sobie moze zrobił tylko face lifting, bo niewiele sie zmieniła :D
Bad-i - Czw 04 Wrz, 2008

ale kołpaki na Nexii sa takie jakie były :D