MotorSport - [MERC]Mistrzostwa Europy w Rallycrossie
Dariano - Śro 27 Sie, 2008 Ja jestem co rok. I w tym bede tez .
Bardziej widowiskowego sportu motorowego w polsce nie ma .
A na eliminacji ME poprostu TRZEBA byc.mi - Śro 27 Sie, 2008
Dariano napisał/a:
Bardziej widowiskowego sportu motorowego w polsce nie ma .
dobrze gadasz!Dariano - Śro 27 Sie, 2008 PODRYWASZ MNIE ??!!mi - Śro 27 Sie, 2008 nie no, co Ty Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 No cóż RC nigdy nie należał do najpopularniejszych sportów Chyba prędzej byś się czegoś dowiedział w TVN Turbo niż w TVP Dariano - Śro 27 Sie, 2008
mi napisał/a:
nie no, co Ty
Spokój pedrylu !
Tych co nie byli na MERC serdecznie zachęcam bo naprawde warto. Atmosfera i Klimat jest niepowtarzalny moim skromnym zdaniem najlepsza impreza motoryzacyjna w Polsce.Vlodarsky - Śro 27 Sie, 2008 W zeszłym roku stałem za ręke z Dariano na widowni i obserwowaliśmy Radzia na Bocianim gnieździe Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 Super że wzieliście przykład z Tomasza Raczka i w końcu się ujawniliście tak publicznie! Wszystkiego najlepszego wam życze w spólnym życiu Vlodarsky - Śro 27 Sie, 2008
Vyzn-R napisał/a:
Super że wzieliście przykład z Tomasza Raczka i w końcu się ujawniliście tak publicznie! Wszystkiego najlepszego wam życze w spólnym życiu
aaaa bo ty nie wiesz wszystkiego... jakiś kolo od R19 nam lizał jajca i musieliśmy się mocno trzymać poprostu Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 To świnia... Dobrze ze w zeszłym roku jeździłem innym samochodem bo ktos by jeszcze pomyślał ze to o mnie chodzi. Ale teraz pytanie za 100ptk. co z tym wspólnego ma Radzio? Właściwie to wole nie wiedzieć To wasze słodkie tajemnice i niech takimi pozostanąVlodarsky - Śro 27 Sie, 2008 Radzio sędziuje RC Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 no ok... ale dlaczego patrzycie na niego jak wam ktoś liże kule? jakieś niespełnione marzenia? Vlodarsky - Śro 27 Sie, 2008 nie ma to jak widok kogoś przystojnego na bocianim gnieździe - ale wróćmy do tematu !!!!!!!!!!!!!
A kto jedzie tak wogóle ???? robicie jakąś listę ? Jak ja bym dostał zaproszenia to może też się pojawie.Maciek - Nie 31 Sie, 2008 Zagnołby mnie ktoś po drodze? ja jestem jak najbardziej chętny Mick - Pon 01 Wrz, 2008
Maciek napisał/a:
Zagnołby mnie ktoś po drodze? ja jestem jak najbardziej chętny