Yoshi Sushi
Bo jest ladne, bo sie rymuje, bo nintendo jest japonskie KonradMK - Pon 25 Sie, 2008 ale trzeba zapłacić myto za logo...Bad-i - Pon 25 Sie, 2008
eM napisał/a:
Wymyślilem The best!!!
Yoshi Sushi
Obrazek
Bo jest ladne, bo sie rymuje, bo nintendo jest japonskie
boje sie tylko o jedno. Moj znajomy którego tak nazywam może sie zdenerwować.
- nie jest ładny
- jest wiekszy ode mnie
- ma na głowie kilka ran od kija
- nie lubi sushi
M - Pon 25 Sie, 2008 ale logo mozna osrac.
wazna nazwa.nox - Pon 25 Sie, 2008 Ale zastanówmy się nad bezpośrednim znaczeniem poszczególnych słów jaki mają . mogą mieć związek z sushi barem Czy japan domestic market ma coś wspólnego z sushi czy market-rynek jakoś wiąze się z jedzeniem bezpośrednio. myślę że
Japan domesik w tym momencie lepiej trafia do wizerunku knajpy , ale rudy przede wszystkim powiedz coś więcej o klimacie tego miejsca po za tym że ma być tam podawane sushi , klimat w jakiego klienta celujemy miejsce gdzie ma byc może tam poszukac jakiegoś związku .... Nazwa logo musi mieć głębie Bad-i - Pon 25 Sie, 2008
eM napisał/a:
ale logo mozna osrac.
wazna nazwa.
on logo nawet nie widzial, zna tylko ta nazwe bo tak na niego wszyscy mowią - najgorsze jest to ze to wlasnie ja zaczalem M - Pon 25 Sie, 2008 hehehe Badi, ty to niepowazny jestes jak 15sto latek kubas - Pon 25 Sie, 2008 a myslales ze bad-i ile ma lat ? Rudello - Pon 25 Sie, 2008 zgadzam sie ze izumi, besutu, nigri, tomo, nori itp... sa no jakie sa..
z drugiej strony ciezko wpasc na cos powalajacego, pionierskiego.
Generalnie chodzi zeby nazwa byla krotka wpadajaca w glowe i nie skomplikowana, bo lokal bedzie widoczny z bardzo czesto uczeszczanej ulicy i musi przyciagac oko ale nie wprawiac w zaklopotanie z przeczytaniem/wymowiniem.
kubas widze ze sie starasz... good, ale to chyba jeszcze nie to Rudello - Pon 25 Sie, 2008 Nox z nawiazaniem do miejca, grupy klientow itd.. hm nie wiem czy jest sens teraz pisac, bo szukamy tylko nazwy.
Loga, wnetrza itp.. od tego mam najlepszych ludzi
jezeli targetem maja byc bogaci, bezwzgledni mezczyzni to ma byc
HOOI SUSHI ?? nox - Pon 25 Sie, 2008 tak ale nazwa może no nawiązywać do miejsca lub okolicy dzielnicy , w zależności od typu klubu czy ma być szał pał panowie w rolexach to można iść w bezczelną pretensjonalna nazwę ale ok ja się juz nie wtrącam Bad-i - Pon 25 Sie, 2008 tez dobre KonradMK - Pon 25 Sie, 2008 A kasza duża jest? Bo można zaszaleć z wystrojem w stylu wojen, shogunów itp rzeczy. na bogato.Vlodarsky - Pon 25 Sie, 2008 a może Adasushimant bar ?? "wszystkie zamówienia realizujemy w 5 dni" potem jest darmo Bad-i - Pon 25 Sie, 2008
eM napisał/a:
hehehe Badi, ty to niepowazny jestes jak 15sto latek