HH.ORG na Torze - ExoticCars.pl Track Day - zmiana TERMINU na 19.X
KonradMK - Pią 29 Sie, 2008 Zamiast namiotów i cheerleaderek ja bym zrobił mega burdel, opcja kierowca lekko skacowany, ciuchy śmierdzące fajami po nocy w klubie, (Pan Klamka i jego Samochód) chybotliwie podchodzi do auta, wsiada, wykręca najlepszy czas w klasie, wychodzi z auta, pije bronx i idzie dalej spać
I logo: "Hothatch.org, baby - Have Fun"Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 no to teraz żeś pojechał .... chyba cię dupa boli ić się nachlaj Bartli - Pią 29 Sie, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Yt9TU-td50g Rudello - Sob 30 Sie, 2008 mogłbym pojechać Michał - Sob 30 Sie, 2008 bartli - hahahhahahhahahahahaha
zajebiste jak wyszedł juz pod pgr'em i upadł Stf - Pon 15 Wrz, 2008 to jak, jedzie ktoś? Jimek, Free ?Bartli - Sob 27 Wrz, 2008 No widzę że przybyło jeszcze forumowiczów na liście startujących FreeMan - Sob 27 Wrz, 2008 Stf
Jimi
Rasta
Free
to bedzie prawie jak HH.org Track Day.Bartli - Pon 06 Paź, 2008
Cytat:
W związku z koniecznością przeprowadzenia dochodzenia odnośnie zajścia zaistniałego 31.08.2008 na Torze w Lublinie podczas imprezy organizatorstwa serwisu Videomoto24.pl, organizatorzy przedsięwzięcia ExoticCars Track Day z przykrością pragną poinformować o przesunięciu terminu spotkania na 19 października 2008 roku (7 dni po wstępnym terminie).
W związku z koniecznością wprowadzenia lekkiej zmiany w charakterze imprezy, do regulaminu dochodzą dodatkowo koniecznie wymagany brak instalacji LPG w samochodzie oraz zakaz używania wyczynowego ogumienia (opony Toyo R888 są dozwolone). Mamy nadzieję, że nie wprowadzi to zamieszania w państwa kalendarzu imprez i w szerokim gronie stawicie się w stolicy lubelszczyzny. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy. Do zobaczenia wkrótce!
PieQt - Pon 06 Paź, 2008 A że tak się zapytam, co się wydarzyło tego 31.08.2008 - bo google milczy na ten tematMisiek_lbn - Pon 06 Paź, 2008 subaru impreza crash test rasta - Pon 06 Paź, 2008 A co ma do tego LPG Anonymous - Pon 06 Paź, 2008
Bartli napisał/a:
zakaz używania wyczynowego ogumienia
no co za kur.wyFreeMan - Pon 06 Paź, 2008 kucze , no 19 to mi malo pasuje.... ehhhh.CHRZANEK - Pon 06 Paź, 2008 Hmmm a mnie z kolei by może i pasiło
Ale kupiłem samochód i musże go oclić : D