Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 nie drapcie sie po strupach
lizcie kule Bad-i - Pią 29 Sie, 2008
Michał napisał/a:
zając, a ty wybierasz firanki do domu i zastawe ??
jakis podział obowiązków musi być ...
szacun 600 Michał - Pią 29 Sie, 2008 dzieki ojciec, ucze sie od mistrza-king konga M - Sob 30 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
Michał napisał/a:
zając, a ty wybierasz firanki do domu i zastawe ??
jakis podział obowiązków musi być ...
szacun 600
Ten co wybierał samochod dla dziewczyny hhahahaahahMichał - Sob 30 Sie, 2008 E śledczy loko, sprawdz co znalazłem
Loko koko napisał
Cytat:
A ja z przykrością informuje ze raczej mnie nie będzie, auto jest totalnie nieprzygotowane, z opon torowych (czytaj śmietników ) już nic nie zostało, belunia się rozleciała, poduszka pod skrzynie leży na biurku, i parę innych
hiehiehieiLoko - Sob 30 Sie, 2008 Aszzzz Ty Widze że mi nie odpuszczasz za strupa. Anonymous - Nie 31 Sie, 2008 a zmieniajac motyw
spodobalo sie coupe honda civic
dzieki o wielki vtecu
he he
chyba ze znow zmieni zdanie ..M - Wto 02 Wrz, 2008 i znow beda Cie chlopaki mieszać z błotem
no ale vtec to vtecMichał - Wto 02 Wrz, 2008 ja onstatnio jedziłem crxem b16a1 ... o ja pierdole !!!!!!!!!!! MISTRZ !!mega gleba , mega głośny, mega mistrz swiata, tylko że ulep srtaszny i nie skręca M - Wto 02 Wrz, 2008 to jak nie skreca to co to za mistrz?Michał - Wto 02 Wrz, 2008 dzwiek, mega gleba , wygląd nawet niezły, tylko cały zawias rozjebany.
dzieki marcelkowi sie przejechałem, nawet przczył mi ją na wieczór ale jak koło mnie przejechało 22b z klatką to zbastowałem M - Wto 02 Wrz, 2008 ja dzisiaj widziałem piekne evo5 albo 6, nie wiem dokladnie ale zakochałem się.
TE wszystkie cify,clio i saxo ani imprezy nie maja podejsca fydi - Wto 02 Wrz, 2008
Cytat:
TE wszystkie cify
że co??? Anonymous - Czw 04 Wrz, 2008 Kupiony civic wiec temat nieaktualny mozna zamykac