Anonymous - Śro 17 Wrz, 2008 eh... rozeszlo sie po kosciach... Maciusiowy - Śro 17 Wrz, 2008 Dzięki wielkie Jimmi... wiem, że wrodzona skromność nie pozwala Ci tego przyjąć, ale ode mnie "pomógł" Anonymous - Śro 17 Wrz, 2008 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Gaydek - Śro 17 Wrz, 2008 Jak ktoś mi wytłumaczy, co Jimi miała na myśli pisząc
JIMEK napisał/a:
czekaj gejdek zajety jestem pozniej pogadamy
to też dostanie "pomuk" .Maciusiowy - Nie 21 Wrz, 2008 Kontynuując wątek - takie felgi na zimę do CTR'a?
dał koleś do pieca z tym hasłem, te opony (jak na zimowe standardy) są mocno kiepskie
a felgi - całkiem niebrzydkie oz superturismo Maciusiowy - Nie 21 Wrz, 2008
bart napisał/a:
dał koleś do pieca z tym hasłem, te opony (jak na zimowe standardy) są mocno kiepskie
opony już mam, skupmy się na felgach...a tak w ogóle, one nie powinny mieć napisów 'OZ Racing' czy coś w ten deseń? Bart - Nie 21 Wrz, 2008 Ja mam ponoć (wg. niemca, ex właściciela) w delcie oz superturismo i też z wierzchu nie mają napisów ani innych śladów swojej "ozetowości".Maciusiowy - Wto 23 Wrz, 2008 W związku z felgami z linku:
czy dałby ja radę ktoś obejrzeć...kolejny problem jest taki, że gostek uparł się na odbiór osobisty, a trip do Garwolina średnio mi pasuje a po drugie opłaca....może mielibyście jakiś pomysł co z tym zrobić? CHRZANEK - Wto 23 Wrz, 2008
Maciusiowy napisał/a:
a trip do Garwolina średnio mi pasuje a po drugie opłaca....może mielibyście jakiś pomysł co z tym zrobić?
Myślę że kupić litrowego Jacka Danielsa i przesłać do Dariano
Bart - Wto 23 Wrz, 2008 I jeszcze ze 2 butelki tego trunku, żeby Dariano wysłał to kurierem Maciusiowy - Pon 29 Wrz, 2008 Dobra, teraz już ostatnia sprawa:
ale gostek nie chce mi wysła tych felg kurierem /ani za pobraniem, ani po wpłacie na konto/. Powiedział, że W-wa i okolice dowiezie bez problemu...ja z kolei nie chcę wpłacac mu kasy na konto. Czy byłaby możliwośc podania namiarów kogoś z W-wy, kto odebrałby te fele i potem wysłał mi kurierem? Co do kasy możemy się dogadac...najlepiej jak zrobie przelew do tej osoby przed odbiorem, czy jakoś tak....pomożecie?? Maciusiowy - Śro 01 Paź, 2008 dzięki wielkie za pomoc dziewczyny Mick - Czw 02 Paź, 2008 Maćku dopiero przeczytałem ten temat.
dawaj znać na priv i na pewno pomogę!!Anonymous - Czw 02 Paź, 2008 ziom gadałem wczoraj z Dariano i niech ten czlowiek podrzuci je do nas do garazu na Żwirki i Wigiry potem zamowimy kuriera DPD i juz - jak cos call me