qbus - Pon 08 Wrz, 2008 qbus - Pon 08 Wrz, 2008 106 - Pon 08 Wrz, 2008 jeszcze takie na hodze sa
Anonymous - Pon 08 Wrz, 2008 Oła...
A co się stało pilotcem że tak długo zostaje w szpitalu? jej strona wygląda dobrze...GeKo - Pon 08 Wrz, 2008 Nie macie do końca racji. Pasy muszą się naciągnąć choć trochę, zwłaszcza przy mega mocnym strzale. Inaczej grozi to oberwaniem narządów wewnętrznych lub ich zgnieceniem. Pamiętam jakiś asfaltowy rajd jak Bugalski przyłożył w skałę na prawym zakręcie. Wszyscy szli tam 2 biegiem a on sie próbował wpisać 4. Pilot wystrzelił na jakieś 30-40cm do przodu po uderzeniu. Wyraźnie było widać jak się plecy od fotela odrywają. Kresta lub Kopecky też kiedyś Octavią WRC tak trzasnął ze złamał kierownice.qbus - Pon 08 Wrz, 2008 Jakiś problem z kregosłupem... a konkretniej z kregami szyjnymi... wczoraj wieczorem z nia rozmawialem przez telefon to mówiła że jutro (tzn dzis) lekarz podejmie decyzje czy mozna ja wypuscic czy beda ja trzymac do konca tygodnia.
GeKo -> a co sie stało Piotrkowi z autem? widziałem że stał na dojazdówce do Jastrzebia.GeKo - Pon 08 Wrz, 2008 Szczerze nie miałem do końca czasu się dowiedzieć co i jak przez wesele, ale ogólnie auto już przed startem kręciło się do 4tys. Przycieli jeszcze jakiś zakręt że coś sie urwało w zawiasie i na dojazdówce fura klękła do końca, ale czemu nie wiem. Ogólnie start do dupy:(CHRZANEK - Pon 08 Wrz, 2008
GeKo napisał/a:
Pasy muszą się naciągnąć choć trochę, zwłaszcza przy mega mocnym strzale
Nikt tu tego nie kwestionuje, ale na logike nie 30-40 cm jak ty piszesz tylko max 10cm...
Inaczej zapinanie pasów mijało by się z jakimkolwiek celem...Loko - Pon 08 Wrz, 2008 Pozostaje jeszcze kwestia jak kto zapina pasy, Tommi Makinen zawsze mówił, że zapina pasy na luźno.Mick - Wto 09 Wrz, 2008
Loko napisał/a:
Pozostaje jeszcze kwestia jak kto zapina pasy, Tommi Makinen zawsze mówił, że zapina pasy na luźno.
i to był jeden z powodód dla których już nie jeździ... bo samochody coraz szybsze się robiły..
szkoda mi bliźniaczego autka... mam nadzieje, że Agnieszka wyjdzie z tego bez szwanku..qbus - Wto 09 Wrz, 2008 Rozmawiałem jakiś czas temu z Agnieszką przez telefon, w piątek powinni ją wypuścic, lekarz postanowił ją potrzymać jeszcze chwilke ze względu na jakiś obrzęk, mówi że jest powoli lepiej...CHRZANEK - Wto 09 Wrz, 2008 Bardzo dobrze...
Zdrowie jest najważniejsze.
Pozdrów ja od HH.org Michał - Wto 16 Wrz, 2008 ładna jest ?Anonymous - Wto 16 Wrz, 2008 Heh, pytanie jak zwykle na miejscu
Bardzo ładna GeKo - Śro 17 Wrz, 2008 Ja mam całkiem niezłe zdjęcie Agi, ale muszę odkopać z drugiego dysku:D
Chrzanek: Racja, przesadzilem troche, ale faktem jest ze pilot naprawdę wyfrunął ostro do przodu.