Mick - Pią 12 Wrz, 2008 prędkość przekroczona o 47 km/h, dorwali nas jakieś 45 km od Mielca.
Radzio, super opowieść!! powinieneś chyba bajkopisarzem zostać
Foka jak Foka... gdyby nie ten skubaniec, już bym miał fajnego HotHatch-a... a tak to ten Lanser warszawski go kupił r26rulez - Pią 12 Wrz, 2008 no to rasta bedzie zadowolony Dariano - Sob 13 Wrz, 2008 Widziałem jezdzilem jest zacny. Powiem tak Marcel jest nie obliczalny cokolwiek by to mialo znaczyc Vlodarsky - Sob 13 Wrz, 2008 Fajna wyprawa szkoda, że Mick nic nie zakupił rasta - Sob 13 Wrz, 2008 O proszę jak się chłopkai na Foką spuszczają, a wcześniej same psy wieszali hehe
Marcel, kozak wybór - świetny dupowóz!
Jedyna słuszna buda no i super kolorek. Sam bym takiego chciał
kubas napisał/a:
no i git 170km hmm niezle a teraz niech rasta sie wypowie czy da rade z tego zrobic 300km ?
Pewnie, pakujesz kompresor i pęka 300. W USA gratów od zajebania
ST ma dobrą skrzynię getrag (6 biegów) ma długie biegi co po dmuchnięciu bardzo się przydaje.
Pierwsze mody jakie polecam to wywalenie kata. i regulowane kółko rozrządu - sprawdzony mod warty zrobienia, a koszt niewielki.Misiek_lbn - Sob 13 Wrz, 2008 no to czas na pimpa
mi również foka się baaardzo podoba, też mam ochotę na jakiś nowy samochód... Stacho - Sob 13 Wrz, 2008 bardzo ładny fokus ! gratuluje zakupu !rasta - Sob 13 Wrz, 2008
Stacho napisał/a:
bardzo ładny fokus !
Focus qarwa Focus Anonymous - Sob 13 Wrz, 2008 HA pieknie pieknie ale Radziu to zdjecie co śpie jest z drogi do Mielca - zasnałem przed samym komisem - w zasadzie to moglem to przespac byłby wiekszy porzytek
zaraz postaram sie ogarnac swoje zdjecia
ogolnie KOOOOOZAK wyjazd
co do auta hmmmm no dość nieoczekiwanie ale chyba rozsadnie wygodny, niezle wyposazony, szału szybkosci nie ma, ale skreca
w zasadzie ta 6 biegowa skrzynia jest SUPER i na trase i nawet na miasto ciesze,się bo mam wreszcie w miare świeże auto i normalne - cokolwiek ma to znaczyc Stacho - Sob 13 Wrz, 2008
rasta napisał/a:
Stacho napisał/a:
bardzo ładny fokus !
Focus qarwa Focus
Wyluzuj człowieku ! wiem jak się pisze Focus... Anonymous - Sob 13 Wrz, 2008
Stacho napisał/a:
Wyluzuj człowieku ! wiem jak się pisze Focus...
do taty tez sie tak odzywasz ??Anonymous - Sob 13 Wrz, 2008 nasza jagodzianka - 300 w paszczu
Pan Radek aka w dupe od przodu i od tyłu
pakować się tępe chuje do Orła 7
no prosze jakie miłości odchodziły na pokładzie Orła 7
i już po - widać, że zaliczyli kilka pozycji
troszke artu no sztuki dla sztuki
i dzieciaki pod domem
kubas - Sob 13 Wrz, 2008 dla mnie felga w tym FOKUSIE jest miszcz !! Gaydek - Sob 13 Wrz, 2008 Całe auto jest miszcz . Często widuję identycznego STka, bardzo mi się podoba. Gratuluje zakupu .Rudello - Sob 13 Wrz, 2008 a dla mnie nijakie to jakies...
bedziesz cos z nim robił?? bo tak to rzeczywiscie wyglada jak normalny focus