To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - kto pomoże...!?

Dariano - Śro 05 Kwi, 2006

Kwestia gustu. Ja nie lubuje sie z felgach koloru grafit antracyt. Uznaje dwa kolory Standart i Biały są wyjatki z grafitem podoba mi sie civ czarny z ciemna felga w najpiekniejszych fotka hatchy ktora eM pozyczyl z klubu civa
Loko - Śro 05 Kwi, 2006

Dla mnie to ciężka decyzja, bo bardzo lubie białe felgi. Ale akurat do tego samochodu w tym kolorze wybrał bym antracyt. Na biało bez wachania wszystkie felgi szprychowe i inne wyglądajace na rally/racing, ale seryjna felga w białym pugu na bank będzie lepiej wyglądała na czarno. Takie jest moje zdanie :D
nox - Śro 05 Kwi, 2006

a mogł bym prosić o coś podobnego ??:> fotke znalazłem w necie arat niemam odpowiedniej fotki mojego auta
no to tak te felgi dać w grafit oraz jezeli komuś by się chciało jak by wyglądała na OZ Racing F1?? :>

fotki felg
http://civicbe.tripod.com/web2/image/wheel-11.jpg
http://www.rines-mexico.com/rines/oz/f1.gif

Loko - Śro 05 Kwi, 2006

Prosze jest i Fiesta

Z tym obrazkiem felgi to trafiłęś idealnie, rozmiar idealny i kształt też :) nie wiem jak to zrobiłeś, ale tak wygląda zdjęcie po zrobieniu tylko kopiuj wklei i nic więcej :D

A tu troszke powiększona

nox - Śro 05 Kwi, 2006

Wielkie THX:)

i jak sądzicie która opcja najlepsza?? :D

Loko - Śro 05 Kwi, 2006

Jak dla mnie najlepsza wersja z oz f1 w normalnym rozmiarze na polskie drogi :)
Niemy - Czw 06 Kwi, 2006

jak dla mnie to F1 powiekszone to kozak!

a jaki mialbys profil opony na 15"?

nox - Czw 06 Kwi, 2006

hmm
to tak przy 15 opona by musiała być 195/45R15 albo 215/40/15 ja bym wolał już coś w 14 typu 185/55/14

Loko - Czw 06 Kwi, 2006

A 195/50 R15 nie wejdzie??
Dobrze by to wyglądalo a dodatkowo były by tańsze opony.

Niemy - Czw 06 Kwi, 2006

ja mam 195/50/15 na feldze troche podobnej do F1 jak chcesz to mozemy jakos przylozyc albo zalozyc na probe jedna lub dwie (mam jeszcze nie zalozone) bo ford tez ma 4x108 tylko inne et?
nox - Czw 06 Kwi, 2006

seryjnie tam koła są w rozmiarze 185/60/13 i średnica takiego koła wynosi 552,2 mm a 195/50/15 to juz 576mm roznica spora mówi ze ze maximum zmiany niepowinny wychodzić poza 4 % w rozmiarze koła no i sam niewiem wszystkie te niskoprofilowe opony typu 195/45/15 czy 185/55/14 są dosyć drogie 195/50/15 to juz barszczyk ;) w porównaniu z poprzednimi dobrego lacia można wyrwać za 150-200zł sam już nie wiem...

co do tych przymiarek to bardzo chętnie tylko ze aktualnie auto nie jeździ jeszcze więc zgłosił bym się do ciebie jak wkońcu ruszy o własnych siłach :)

lenny - Czw 06 Kwi, 2006

no dobra ziomki,
a kto mi pierdyknie kółka na błyszczącą czerń..!?!
stawiam bro...

Loko - Czw 06 Kwi, 2006

Browar kusi, ale to juz ciężka sprawa, ja nie umiem chyba.
PiTT - Czw 06 Kwi, 2006

mi się podoba, nie potrafię zrobić większego połysku, ale i tak wygląda nieźle
tylko gleby brakuje

i to co lubię najbardziej... powiększać seryjne felgi :)

p.s. co myślicie o takiej feldze w mojej R19? zaznaczam że jest to ta sama co mam tylko w mega rozmiarze

Loko - Czw 06 Kwi, 2006

A to ja też wstawie swoją wersje. Ale to i tak czarne plamy wychodzą zamiast felg :D