michool_vt - Nie 21 Wrz, 2008 vw touran czy jakos tak, prowadzilem raz w zyciu i czułem sie jak w domu
chyba pierwszy raz mialem takie odczucia w aucie Bart - Nie 21 Wrz, 2008 touran jest tak kompletnie nijaki, że nawet ptaki na niego nie srają Gotti - Nie 21 Wrz, 2008 touran jest mega plastikowy i wszystko się zaraz telepie, w 1.9 pękają bloki, a 2.0tdi droższe.strick - Nie 21 Wrz, 2008 a ja słyszałem, ze własnie w 2,0 pekaja bloki, ale to tylko w poczatkowych silnikach, znaczy ze juz chyba od 2 lat jest ok k-mart - Nie 21 Wrz, 2008 Touareg V10 tdik-mart - Nie 21 Wrz, 2008 czy diezla da sie zagazowac?michool_vt - Nie 21 Wrz, 2008 chuj z tego ze jest nijaki, i kiedys tam bedzie sie telepal plastik, bylo miło!! Gotti - Nie 21 Wrz, 2008
a moze napompowany golf?DeeS - Pon 22 Wrz, 2008 za 30 tys nie znajde takiego..szymlorek - Pon 22 Wrz, 2008 po co wymyślać jakieś dziwne alternaywy, skoda- na co to komuw tej klasie, chcesz udawać ze masz "prawie" VW ?
Fajny wybór imho, silnik żwawy, wyposażenie przyzwoite i w budżecie się mieścisz
te golfy to nei bardzo FreeMan - Pon 22 Wrz, 2008 jak bedziesz jakies renault sprawdzla to bierz zawsze nr vin i podsylaj domnie, albo sms (nr znajdziesz w dziale klubowym)albo mailem ja Ci powiem czy przbieg jest prawdziwy...szymlorek - Pon 22 Wrz, 2008 Imho mazda 6 absolutny kocur, kiedy w ojciec kupował passka była w zupełnie innych pieniadzach ale jeżeli jest w takiej cenie nawet bym sie nie zastanawiał. Design o niebo ciekawszy niż "poprawne" vw.
Mondziak niby fajny, niby nowy ale chyba nie kupiłbym forda akurat w tej klasie aut bo jego konkurenci troche mniej tracą na wartości.
Laguna 2.2 dCI - usterkowa, nie pisze tego z obiegowej opini a z własnych przeżyć z takim właśnie autem i nie pisze tego dlatego ze nie lubie renauta bo wcześniejsza laguna 1 1.9dCi wiernie i bezproblemowo służyła nam mase czasu.mi - Pon 22 Wrz, 2008
szymlorek napisał/a:
Mondziak niby fajny, niby nowy ale chyba nie kupiłbym forda akurat w tej klasie aut bo jego konkurenci troche mniej tracą na wartości.
przy kupowaniu używanej fury spora utrata wartości to chyba spory plus, nie sądzisz?