HydePark - Namierzenie właściciela samochod po numerach rejestracyjnych
k-mart - Śro 24 Wrz, 2008 Oczywiscie, przeszkadzalo by mi to jesli typ otrzymal by info.
Ale powiem tak: Ci ktorzy koniecznie chca nas namierzyc z takich powodow, i tak nas namierza.
Aha, taka ciekawostka:
W CH kazdy moze to sam sprawdzic online
Ci ktorzy koniecznie chca nas namierzyc z takich powodow, i tak nas namierza.
dokładnie... niestety tak jest, choć w idealnym świecie powinno to być niemożliwe.
Ale nie żyjemy i nie będziemy żyć w idealnym.M - Śro 24 Wrz, 2008 Tak macie racje niestety,
na odpowiednim poziomie nic sie nie uchowa,
iluzja rownosci wobec prawa to domena wszystkich systemow.anjas - Śro 24 Wrz, 2008
Fajne Janusz - Śro 24 Wrz, 2008 e tam, jak masz znajomego gliniarza to nie ma problemu, w wydziale komunikacji natomiast nie am co próbowac bo nie pomoga. ewentualnie idz na komisariat i powiedz jak sprawa wyglada. jezeli jest to jakas sprawa o któej nie możesz jej powiedziec, tzn ze nie powinienes dostac tych dancyh sobowych M - Śro 24 Wrz, 2008
Misiek_lbn napisał/a:
Janusz napisał/a:
morzesz
dzizas...
uspokoj sieMisiek_lbn - Śro 24 Wrz, 2008 jak poczytasz tego coraz więcej, to sam nie będziesz wiedział jak co się pisze i będziesz pisał jak analfabeta...
EOTM - Śro 24 Wrz, 2008 Rekin ale kogo to obchodzi?
To nie jest forum.tuning.plMisiek_lbn - Śro 24 Wrz, 2008
eM napisał/a:
To nie jest forum.tuning.pl
DOKŁADNIE !!
dla mnie to forum zawsze miało wysoki poziom merytorczyny, kulturalny itp, a coraz więcej robi się pisania byle jak, bo i tak każdy zrozumie, a nie wiem jak coś napisać to nie będę sprawdzał, tylko wklepie tak jak myśle, może będzie ok...
skoro Ci nie przeszkadza to ok, tylko napisałem co mnie dziwi...Janusz - Śro 24 Wrz, 2008 joł:D mam CI przesłac skan z zaswiadczeniem o dysleksji?? które jest tylko wymówka od lenistwa?? spoko wiem kiedy jak sie moze pisze, ale osobisice w tym przypadku piperam rekina i jego czepianie sie ma racje !!Jakarti - Śro 24 Wrz, 2008 to nie jest temat o dysleksji. kazdy nastepny post nie na temat w Temacie Andrzejka bedzie kasowany
PS mial racje ale jego post zniknał racja to nie wszystko. liczy sie władza Bad-i - Śro 24 Wrz, 2008 teraz nawet jak bandyta się czegoś boi to idzie na policje Anonymous - Śro 24 Wrz, 2008 janusz też mam dysleksje ale mam słownik w firefoxie który mi poprawia Janusz - Śro 24 Wrz, 2008 miks, ja w domciu tez mam. ale teraz pisze z pracy a tu mam IE i niema tej funkcji... a firefoxa nie moge zainstalowac bo mi niektóre programy pod nim nie chodzaAnonymous - Czw 25 Wrz, 2008 Andrzejku call me - moze pomoge