Władimiriec T-25A (ros. Владимирец Т-25А) - typ ciągnika rolniczego produkowany w latach 1972-1991 w ZSRR. W Polsce był i jest wykorzystywany do prac w małych gospodarstwach rolnych. Posiada ekonomiczny silnik i skrzynię przekładniową wyposażoną w 6 (lub 8 ) biegów do przodu oraz 6 biegów wstecznych.
Drift machine. Barejka - Wto 23 Wrz, 2008 moj ma 8 biegow do przodu i 6 do tylu i rocznik 91 koncowka produkcji nawet podgrzewanie tylnej szyby ma CHRZANEK - Wto 23 Wrz, 2008 Nie no konkretny Nadaje sie...
Barejka: wpadł byś nim kiedyś na spot.
Question: Ile wyciąga na 6ce do tyłu ??Barejka - Wto 23 Wrz, 2008 na 6ce do tylu wyciaga tyle samo co na 6ce do przodu tylkoe tyle ze do tylu
a tak szczeze nie mam pojecia malo tym jezdze ale silne nawet bydle jest
a na spota kiedys zawitam pugiem, jesli mi obiecacie ze nie bede robil za giermka i nie bedzie pasowania na rycerza Mick - Wto 23 Wrz, 2008 za to co napisałeś o hądach możesz zapomnieć o jakim kolwiek spotkaniu, a nawet i o pasowaniu (tasowaniu) na giermka...
shit hapens...
Barejka - Wto 23 Wrz, 2008
Mick napisał/a:
za to co napisałeś o hądach możesz zapomnieć o jakim kolwiek spotkaniu, a nawet i o pasowaniu (tasowaniu) na giermka...
shit hapens...
ao taki gryps byl z ta honda taki tekst mial kolega na forum 106 wiec sobie pozwolilem uzyczyc i zacytowalem Ja chce naklejkie Młody Papież - Śro 24 Wrz, 2008 a liżesz kule?M - Śro 24 Wrz, 2008 Nakjlejki dajemy tylko klubowiczomBarejka - Śro 24 Wrz, 2008
eM napisał/a:
Nakjlejki dajemy tylko klubowiczom
czyli nie ma szans. Odrazu mowie ze auto prezentowaloby klub w siedlcach nie robilbym w stolicy konkurancji z naklejkami jesli sie nie da to trudno moze uda mie sie znalezc naklejkie pioneer to sobie taka najwyzej nakleje M - Śro 24 Wrz, 2008 u nas to tak wyglada ze naklejka = klubowicz,
reklamy nie chcemy, a odpowiedzialnosci za osoby trzecie nie chcemy ponosic?
ps. jaki masz problem z tą hondą?Barejka - Śro 24 Wrz, 2008
eM napisał/a:
u nas to tak wyglada ze naklejka = klubowicz,
reklamy nie chcemy, a odpowiedzialnosci za osoby trzecie nie chcemy ponosic?
ps. jaki masz problem z tą hondą?
jesli sie nie da no trudno tak tylko pytalem a do kondow nic nie mam moze nastpne auto bedzie wlasnie honda nigdy nie wiesz co Cie z zyciu spodka Jakarti - Śro 24 Wrz, 2008 pogdakali - styka.
Barejka masz odpowiedz krotka i zwiezłą.
klubowicz = naklejka.
no offence.Barejka - Śro 24 Wrz, 2008 okiej w takim razie kotlet znow laduje w lodowce, co nie znaczy ze takiej naklejki nie bede mial z wycinanki sobie zrobie temat naklejki uwazam ze wyczerpany w moim przypadku