To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - [wydzielony] Naklejki

Greg - Wto 23 Wrz, 2008

CHRZANEK napisał/a:
T25 ??

Czy to model czołgu ??

Władimiriec T-25A (ros. Владимирец Т-25А) - typ ciągnika rolniczego produkowany w latach 1972-1991 w ZSRR. W Polsce był i jest wykorzystywany do prac w małych gospodarstwach rolnych. Posiada ekonomiczny silnik i skrzynię przekładniową wyposażoną w 6 (lub 8 ) biegów do przodu oraz 6 biegów wstecznych.

;D ;D ;D
:devil: :devil: :devil:
:rotfl:

TomsoN - Wto 23 Wrz, 2008

yeah! dobry shit! :jupi:
Greg - Wto 23 Wrz, 2008

TMs napisał/a:
yeah! dobry shit! :jupi:

Drift machine. :devil:

Barejka - Wto 23 Wrz, 2008

moj ma 8 biegow do przodu i 6 do tylu i rocznik 91 koncowka produkcji nawet podgrzewanie tylnej szyby ma :rotfl:
CHRZANEK - Wto 23 Wrz, 2008

Nie no konkretny :) Nadaje sie...

Barejka: wpadł byś nim kiedyś na spot.

Question: Ile wyciąga na 6ce do tyłu ??

na 6ce do tylu wyciaga tyle samo co na 6ce do przodu tylkoe tyle ze do tylu :crazy:

a tak szczeze nie mam pojecia malo tym jezdze ale silne nawet bydle jest :rotfl:

a na spota kiedys zawitam pugiem, jesli mi obiecacie ze nie bede robil za giermka i nie bedzie pasowania na rycerza ;D

Mick - Wto 23 Wrz, 2008

za to co napisałeś o hądach możesz zapomnieć o jakim kolwiek spotkaniu, a nawet i o pasowaniu (tasowaniu) na giermka...

shit hapens...

^D^

Mick napisał/a:
za to co napisałeś o hądach możesz zapomnieć o jakim kolwiek spotkaniu, a nawet i o pasowaniu (tasowaniu) na giermka...

shit hapens...

^D^

ao taki gryps byl z ta honda taki tekst mial kolega na forum 106 wiec sobie pozwolilem uzyczyc i zacytowalem :* Ja chce naklejkie T_T

Młody Papież - Śro 24 Wrz, 2008

a liżesz kule?
M - Śro 24 Wrz, 2008

Nakjlejki dajemy tylko klubowiczom
Barejka - Śro 24 Wrz, 2008

eM napisał/a:
Nakjlejki dajemy tylko klubowiczom

czyli nie ma szans. Odrazu mowie ze auto prezentowaloby klub w siedlcach nie robilbym w stolicy konkurancji z naklejkami ;D jesli sie nie da to trudno moze uda mie sie znalezc naklejkie pioneer to sobie taka najwyzej nakleje :wall:

M - Śro 24 Wrz, 2008

u nas to tak wyglada ze naklejka = klubowicz,
reklamy nie chcemy, a odpowiedzialnosci za osoby trzecie nie chcemy ponosic?
ps. jaki masz problem z tą hondą?

eM napisał/a:
u nas to tak wyglada ze naklejka = klubowicz,
reklamy nie chcemy, a odpowiedzialnosci za osoby trzecie nie chcemy ponosic?
ps. jaki masz problem z tą hondą?

jesli sie nie da no trudno tak tylko pytalem a do kondow nic nie mam moze nastpne auto bedzie wlasnie honda nigdy nie wiesz co Cie z zyciu spodka :rotfl:

Jakarti - Śro 24 Wrz, 2008

pogdakali - styka.
Barejka masz odpowiedz krotka i zwiezłą.

klubowicz = naklejka.
no offence.

okiej w takim razie kotlet znow laduje w lodowce, co nie znaczy ze takiej naklejki nie bede mial z wycinanki sobie zrobie :rotfl: temat naklejki uwazam ze wyczerpany w moim przypadku :rotfl: