Mick - Czw 02 Paź, 2008 Greg masz dwa punkty na Łuckiej. Polecam tego bardziej po prawej stronie.MoRToN - Czw 02 Paź, 2008
mi napisał/a:
a musisz tyle hamować?!
No inaczej może nie wydać na zakręcie mi - Czw 02 Paź, 2008 hądę masz? MoRToN - Czw 02 Paź, 2008
Greg napisał/a:
MoRToN napisał/a:
Odradzam Renowacja-felg na Instalatorów 5 w Wawie. Lakier sezonu nie wytrzymał - cąły popekany
O proszę. Daja przecież 12 m-cy gwarancji - minął już ten okres?
Nie nie minął.. ale co z tego ze poprawią... Ja mam cały dzień rozbiórki i następny dzień ponownego skręcania swoich felg... co z tego, ze poprawią jak znowu popęka...
Nie wiem w czym problem - czy lipne wykonanie / zły lakier czy może piecówka jest za twarda i trzeba trysnąć akrylem z pistoletu...MoRToN - Czw 02 Paź, 2008
mi napisał/a:
hądę masz?
Nie... ale zdjęcia Civica zawsze wożę w schowku Greg - Czw 02 Paź, 2008
Mick napisał/a:
Greg masz dwa punkty na Łuckiej. Polecam tego bardziej po prawej stronie.
Właśnie dziś tam byłem na rekonesansie. Mick - Czw 02 Paź, 2008
Greg napisał/a:
Mick napisał/a:
Greg masz dwa punkty na Łuckiej. Polecam tego bardziej po prawej stronie.
Właśnie dziś tam byłem na rekonesansie.
i jak wrażenia?
nikt Ci nie ukradł felg ani samochodu?Greg - Czw 02 Paź, 2008 Nawet nie.
A czemu tak? Co z nimi?Maciusiowy - Czw 02 Paź, 2008 A może skupmy się jednak na 'śląskich regeneratorach' PieQt - Czw 02 Paź, 2008 o śląskich nic nie wiem, ale na łuckiej robiłem 2x i jestem zadowolony (ten warsztat w samym rogu), mojemu bratu prostowali i malowali felgę od Megane Sporta - jakieś magnezowe czy coś - walczyli ale wyprostowali.
Mnie prostowali 17" i też dobrze zrobili, pogięła się od krawężników i torów w WawiePiTT - Czw 02 Paź, 2008
PieQt napisał/a:
o śląskich nic nie wiem, ale na łuckiej robiłem 2x i jestem zadowolony (ten warsztat w samym rogu), mojemu bratu prostowali i malowali felgę od Megane Sporta - jakieś magnezowe czy coś - walczyli ale wyprostowali.
Mnie prostowali 17" i też dobrze zrobili, pogięła się od krawężników i torów w Wawie
dokładnie, na Łuckiej ja robiłem 1 szt. alu w mojej r19 16v i zrobili pięknie
potem Michał robił na biało w swoim vts'ie i też był zadowolonyanjas - Czw 02 Paź, 2008 a k-mart wczoraj pisał w shouboxie, że robi na perłowo, więc może warto przemyśleć jeszcze tą opcję Jakarti - Nie 05 Paź, 2008
PiTT napisał/a:
dokładnie, na Łuckiej ja robiłem 1 szt. alu w mojej r19 16v i zrobili pięknie
potem Michał robił na biało w swoim vts'ie i też był zadowolony
i ja Shrek, i ja! lenny - Wto 21 Paź, 2008
PieQt napisał/a:
na łuckiej robiłem 2x i jestem zadowolony (ten warsztat w samym rogu)
Panowie, adres jakis??? damy rade??PieQt - Wto 21 Paź, 2008 Łucka 10, ale tam są 2 wulkanizacje (obie od ulicy) natomiast w samym rogu (2 wjazd ponieważ tam jest jednokierunkowa) są małe niałe drzwi - tam prostują felgi. Nie ma za bardzo szyldu, ale gość jest full profeska