To chyba przy 8 calowej feldze...
Hmmm mniejsza o to i jaki jest objaw ??
Kosi zewnętrzne ranty ??
Nawet przy 7 calwej feldze opona wysaje poza rant i jak dobija tniesz ją rantem.
Niestety Foka ma małe nadkola, niech zaprzykłąd posłuży moja sytuacja.
Felga 7 cali ET40, opona 215/45/17. Na torze podczas zakrętów trę nadkolem tylnim o bok opony (zawias koni)...CHRZANEK - Pią 03 Paź, 2008 Dobra Rasta, przekonałeś mnie... Masz racje!
Daj pomógł !!
Greg - Sob 04 Paź, 2008 Gdyby ktoś miał wątpliwości - zawiozłem dziś felgi do wulkanizacji, wrzucili na wyważarkę i wyszło, że oczywiście są proste.
Kupujcie, kupujcie bo nie mam na szyby i pasy. Vlodarsky - Nie 05 Paź, 2008
rasta napisał/a:
Na torze podczas zakrętów trę nadkolem tylnim o bok opony (zawias koni)...
Opowiedz coś dokładniej bo mi się zdarzyło, że oponą o nadkole ale żeby nadkolem o oponę ?????? masz jakieś specjalne systemy poruszające nadkolami w zakręcie ?? o co kaman ? zrób temat w technicznych !CHRZANEK - Nie 05 Paź, 2008
Vlodarsky napisał/a:
masz jakieś specjalne systemy poruszające nadkolami w zakręcie ?? o co kaman ? zrób temat w technicznych !
Buehehehehehehhehehehehehehe
Greg - Nie 12 Paź, 2008 Za kilka godzin aukcja się kończy - ostatni dzwonek na dorwanie fajnych OZetów. Greg - Pon 13 Paź, 2008 3 hours left... Bart - Pon 13 Paź, 2008 jak chcesz za dobrą kasę sprzedać te felgi to wstrzymaj się do wczesnej wiosny, wtedy jest sezon na takie zabawki.FreeMan - Pon 13 Paź, 2008 Oki Doki
Felgi Greg srzedal.... szczesliwym nowym wlascicielm jest KERMIT Żaba posiadajcay jak mniemam Forda ST200