HydePark - Toyota 4 runner 4.0 V6 i jej przyśpieszenie
M - Pon 06 Paź, 2008 To samo powiedzialem Badiemu.Bad-i - Pon 06 Paź, 2008
dzik napisał/a:
Duza pojemnosc, korzystny przebieg mocy, nie sama moc max ma znaczenie.
nie no apeluje, to Cayenne 4.8 V8 385 KM i jedzie prawie rowno (wedlug ksiazki) - i co na to ma wieksza pojemnosc, 130 KM wiecej i nie ma takiej roznicy. Zaraz sie okaze na na przyspieszenie wplywa wielkosc silnika a nie jego parametry
dobra nie ma bata, wasza teoria o pojemnosci upadła.
Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI V8 - 326 KM (czyli 90 KM wiecej) z podoba waga jest o .5 sekundy wolniejszy ?? no apeluje skad oni wzieli takie dane w tym 4 runnerze ?? !!
Dziku pożycz G-techa dzik - Pon 06 Paź, 2008 sam czas do setki za duzo nie mowi, samochody moga jechac rowno a czas do setki moze sie roznic o 0.5s
jak odzyskam gtecha to moge pozyczyc, chetnie bym zweryfikowal te dane
p.s. toyota tradycyjnie ma duza fantazje w podawaniu osiagow, zaden testowany gtechem samochod nie osiagal ksiazkowych danychanjas - Pon 06 Paź, 2008
dzik napisał/a:
p.s. toyota tradycyjnie ma duza fantazje w podawaniu osiagow, zaden testowany gtechem samochod nie osiagal ksiazkowych danych
yaris ts? ksiązkowe 9.0 - w rzeczywistości troszkę lepiej
corolla ts? ksiązkowe 8.2 - w rzeczywistości troszkę lepiejpcs - Pon 06 Paź, 2008 moim zdaniem to auto nie wazy 2 ton w zyciu, przeciez to auto dla rolnika proste jak cep (zabudowany hilux).ps - Pon 06 Paź, 2008
pcs napisał/a:
moim zdaniem to auto nie wazy 2 ton w zyciu, przeciez to auto dla rolnika proste jak cep (zabudowany hilux).
yaris ts? ksiązkowe 9.0 - w rzeczywistości troszkę lepiej
corolla ts? ksiązkowe 8.2 - w rzeczywistości troszkę lepiej
corolla ts w zaleznosci od danych miala nawet 7.1anjas - Pon 06 Paź, 2008
dzik napisał/a:
corolla ts w zaleznosci od danych miala nawet 7.1
ja zawsze widziałem 8.2
pokaż gdzie miała 7.1Anonymous - Pon 06 Paź, 2008 ja też zawsze widziałem 8.2 a jeździła o sek lepiej
mi yarek też trzyma katalogowe 9sek dzik - Pon 06 Paź, 2008 miala na stronie toyoty jak byla w sprzedazy
wyluzujcie, nie mam screenshotow z poswiadczeniem, przepraszam, niech bedzie ze ma 9anjas - Pon 06 Paź, 2008
dzik napisał/a:
miala na stronie toyoty jak byla w sprzedazy
wyluzujcie, nie mam screenshotow z poswiadczeniem, przepraszam, niech bedzie ze ma 9
to może masz chociaż te testy g-techem, gdzie ŻADEN testowany g-techem samochód toyoty nie trzymał danych książkowych?
Napisz konkretnie które nie trzymały, bo jestem serio bardzo ciekawy.Bart - Pon 06 Paź, 2008 oj tojociarze się oburzyli anjas - Pon 06 Paź, 2008
bart napisał/a:
oj tojociarze się oburzyli
jacy toyociarze?
Ja mam 2 renault!
Po prostu ciekawość przeze mnie przemawia, bo do tej pory spotykałem się z twierdzeniem, że toyota podaje raczej bezpieczne (pesymistyczne) czasy przyspieszeń.Bart - Pon 06 Paź, 2008 tojociarstwo to stan umysłu, a nie garażu anjas - Pon 06 Paź, 2008