To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Rajd Barbó(b)rka - 13 Grudnia 2008

Maciek - Czw 09 Paź, 2008

Radziu jak wynegocjuje wolne w robocie to moge jechac:)
PieQt - Pią 10 Paź, 2008

w zeszłym roku mi bilety uciekły, a w tym jeszcze nie ma w sprzedaży - czy znowy nie mogę czegoś znaleźć ;D
CHRZANEK - Pon 27 Paź, 2008

Dobra koledzy... podkrecimy atmosferę :)

"Tommi Mäkinen na Rajdzie Barbórka

Tegoroczny 46. Rajd Barbórka – Ogólnopolskie Kryterium Asów w Warszawie rozegrany zostanie o tydzień później niż zwykle – w dniu 13 grudnia. Powodem jest zbieżność terminu z ostatnia rundą Rajdowych Mistrzostw Świata – Rajdem Walii. W imprezie tej udział awizuje kilka polskich załóg, co uniemożliwiłoby im udział w najbardziej prestiżowym, choć towarzyskim rajdzie w Polsce.

- Pragnę poinformować, że nasze zaproszenie przyjął Tommi Mäkinen! – powiedział dyrektor rajdu, Zdzisław Siwiński. Czterokrotny mistrz świata w latach 1996, 1997, 1998 i 1999 przybędzie do Warszawy dzięki pomocy Leszka Kuzaja.

Tommi Mäkinen jest jednym z najbardziej utytułowanych kierowców rajdowych w historii. Swoja karierę zakończył w pełni formy w 2003 roku, mając 39 lat"

Info z serwisu HOGA

http://www.rajdy.hoga.pl/...rona=1&id=11187

CZY KTOŚ JESZCZE NIE CHCE PRZYJECHAĆ NA BARBÓRKĘ ??

Bad-i - Pon 27 Paź, 2008

CHRZANEK napisał/a:

CZY KTOŚ JESZCZE NIE CHCE PRZYJECHAĆ NA BARBÓRKĘ ??

ja planuje ale podobno Kuzaj sie boi ze objade Makinnena w jego imprezie :D

Anonymous - Pon 27 Paź, 2008

A powiedzcie mi jak jest z biletami na karową? One są w jakiejś ograniczonej ilości? Gdzie je moza nabyc bo wybieramy sie z chłopakami a to nasza pierwsza Barbórka bedzie... Pozdro!
Niemy - Pon 27 Paź, 2008

bilety do kupienia przy wejsciu, chyba ze chcesz Vipy
ale z miejscem jest strasznie licho, trzeba duzo wczesniej zajmowac stanowiska (tak z 2 godziny wczesniej)

M - Pon 27 Paź, 2008

Oj to znowu są bilety na karową?
w zeszlym roku nie bylo.
gdzie sie spotykamy i gdzie osiadamy?

Bad-i - Pon 27 Paź, 2008

no narazie biletów nie ma :(
Mick - Pon 27 Paź, 2008

Bad-i napisał/a:

no właśnie... też żałuję...

Bad-i - Pon 27 Paź, 2008

Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:

no właśnie... też żałuję...

jak sie dowiesz ze juz sa VIP to dawaj odrazu znac

anjas - Pon 27 Paź, 2008

Ja ma jeden wniosek racjonalizatorski.
Żeby w tym roku rajd nie nazywał się Barbórka tylko Barbóbrka.

Dziękuję.

Anonymous - Pon 27 Paź, 2008

BOBRY pomysł :D
kubas - Pon 27 Paź, 2008

Chlopaki mysle ze miejscowka z zeszlego roku byla git co marcel, osrak, szymlorek itd ? :D Bo chrzanek to niby cala karowa wylizal a jak przychodzi co do czego to nie wie gdzie stanac :P

Ja sie pojawiam z moim osobistym fotografem !

Jakie oesy zaliczamy w tym roku jeszcze ? Cytadela ? Bemowo ? (tych dwoch nie widzialem) i oczywscie zeszloroczna miejscowa gdzie nas wypizdzialo co ?

CHRZANEK - Pon 27 Paź, 2008

Plan zajeć bedzie podany jak bede wiedział gdzie i októrej sa poszczególne odcinki.

INFO dla tych którzy nie byli jeszcze na Barbóbrce:

Bemowo - dramat !!! (mizerna próba, kiepski dojazd, brak miejsc do parkowania, bilety)
Cytadela - Bardzo fajna próba ale zawzwyczaj była albo tuż przed albo tuż po żeraniu
Żerań - najzacniejszy i najbardziej rajdowy odcinek na całym rajdzie. Jest gdzie wycedzić i jest w niektórych miejscach szybko. !!! (Judyta poleca)

Karowa - Jak ktoś chce siedzieć a nie stac to trzeba bilet kupic !!! Jak ktos ma siłe i chęć żeby postac to mozna za darmoche i widac sporo - ale jak ktoś chce krecić na kamerę to miejsce jest lipne.

Wiecej info wkrótce.

saxorulez - Pon 27 Paź, 2008

CHRZANEK,

ja poprosze o info o której się to kończy wszystko, będe czekał z Wigilijnym jedzeniem na Towarzyszy.

Pliz nie oftopować, oddzielny temat powstanie