Greg - Pon 13 Paź, 2008 A ja, mimo miłości do Porsche, kupiłbym chyba GT-R. Sprzedają go w Polsce niemal połowę taniej, jest świetną maszyną i przede wszystkim nie jest już tak banalny jak Porsche, nie jest oklepany. Teraz Porshakami jeżdżą sami "biznesmankowie", kolesie w kryzysie wieku i młodzi dorobkiewicze którym już nie staje.
GT-R ma równie duże jaja co Turbo.k-mart - Pon 13 Paź, 2008 Nie wiem co jest lepsze i szczerze mowiac jest mi to obojetne.
Ale nie jest mi obojetne, ze jakis przedszkolak z japonii wsiadl do gtr'a i jak napisal Go-Kart naklepal "boga" Roehrla.
To jak jesli kazdy z nas mierzyl by sie z Pudzianem w spacerze rolnika.Michał - Pon 13 Paź, 2008
Kod:
Teraz Porshakami jeżdżą sami "biznesmankowie", kolesie w kryzysie wieku i młodzi dorobkiewicze którym już nie staje
greg - chciałbym napisać że vłodziu od paru ładnych lat trenuje jakieś sztuki walki , powaga !! A JEGO TATA JEDZI WLASNIE PROSIAKIEM HEHEHEHHEH , NO TO DAŁEŚ
biere gtra, nie podlega to wątpliwości.Greg - Pon 13 Paź, 2008 Ale ja nie napisałem, że to jest reguła - takie moim zdaniem robi się Porsche, co nie znaczy, że każdy posiadacz jest taki, jak wyżej napisałem.
Na gołe klaty będzie? k-mart - Pon 13 Paź, 2008 Pudzian ma Lambo.
Co oznacza, ze kazdy posiadacz lambo to wybitny czlowiek.Bad-i - Wto 14 Paź, 2008 a myslalem ze tylko Hummera maanjas - Wto 14 Paź, 2008 ma też nową s-klaseBad-i - Wto 14 Paź, 2008