To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Polska-Słowacja

M - Czw 16 Paź, 2008

Leszcze dostały?
lukp - Czw 16 Paź, 2008

Panowie tak szybko jak Polacy stracili bramki to chyba Evo 500KM nie przyspiesza to 50km/h :)
k-mart - Czw 16 Paź, 2008

CHRZANEK napisał/a:
K-mart !!! To nie jest już śmieszne !!! Tzn żarty o szpiegach tak, ale błagam ani słowa o piłce,

Chrzanek, szanuje Twoje zdanie bo jestes wielkim mistrzem.
Dla mnie to co pokazuje nasza reprezentacja tez nie jest smieszne.
A ja bardzo jaram sie nasza pilka. Jedyna mozliwosc by zdlawic moj zal do nich, jest obrocic to w ironie :)

The Mc - Czw 16 Paź, 2008

lukp napisał/a:
Panowie tak szybko jak Polacy stracili bramki to chyba Evo 500KM nie przyspiesza to 50km/h :)

:D

kurde a moj kumpel sie dziwil jak do mnie zadzownil i pytal czy bede ogladal mecz a ja niewiedzialem o czym on mowi. Dobrze mi z tym ze kompletnie mnie pilka nie interesuje

PiTT - Czw 16 Paź, 2008

The Mc napisał/a:
lukp napisał/a:

:D

kurde a moj kumpel sie dziwil jak do mnie zadzownil i pytal czy bede ogladal mecz a ja niewiedzialem o czym on mowi. Dobrze mi z tym ze kompletnie mnie pilka nie interesuje

hehe mam dokładnie to samo
jedynie mogę pograć w piłkę na konsoli albo obejrzeć przy piwku jak jest jakieś większe wydarzenie
wczoraj też gość u mnie na parkingu się pytał "... i co szybko na meczyk?..." tak się chwilę zastanowiłem i powiedziałem - NO PEWNIE! :D