106 - Czw 16 Paź, 2008 to z lewej to oryginalny zydelek w stylu myśliwskim zrobiony z porożaAnonymous - Czw 16 Paź, 2008
106 napisał/a:
zrobiony z poroża
to chyba kuje w pupe troszke - mi (nie mnie) by sie podobał anjas - Czw 16 Paź, 2008 wiecie, co - powiem wam jedno: ten kask pasuje to tych antyków jak kij do dupy!106 - Czw 16 Paź, 2008 ....pewnie dlatego sprzedaje :rotfl:saxorulez - Czw 16 Paź, 2008 sprzedawca jakiś nie poważny jest moim zdaniem.. pokazuje niby kask, a oko kusi takim super wyposażeniem wnętrz..
Poza tym wydawało mi się to wszystko znajome, i znalazłem ten pokój na rozkładówce Dom & Wnętrze Maj 2008 - jako przykład wspaniałej, harmonijnej aranżacji, połączenia agresywności płytki z OBI w połączeniu z meblami kolonialnymianjas - Czw 16 Paź, 2008 myślę, że się wszystko wydało - nie chodziło wcale o sprzedaż kasku tylko o błyśnięcie antykami w towarzystwie.k-mart - Czw 16 Paź, 2008 hahaha w koncu jakis fajny temat
Brawo! Oby tak dalej! Anonymous - Czw 16 Paź, 2008 Przepraszam, czy istnieje możliwość nabycia widocznej na drugim zdjęciu w aukcji, butelki po 1-litrowym płynie do mycia naczyń PUR Active Gel o zapachu (smaku) zielonego jabłka?
Ta własnie butelka to brakujący element do mojej kolekcji, cała brać Wielbicieli Butelek po Płynach do Mycia Naczyń byłaby Panu wdzięczna za udostępnienie tego białego kruka.
Pozdrawiam
Z poważaniemanjas - Pią 17 Paź, 2008
106 napisał/a:
stan jak na zdjeciach
czerwona homologacja - mozna startowac w rsmp, ppzm, gsmp, kjs i innych takich....
sprzedaje moj kierowca
Gruuuuuubo.... ile osób w PL (oprócz 106) ma swojego kierowce?
No kto? Gudzowaty? Krauze? Prezydent, premier? Paru ministrów?
dla mnie szok... stoszusty trochę kaszle, nie ma co.saxorulez - Pią 17 Paź, 2008 anjas,
dobrze że to zauważyłeś.. ja nie wykluczam ze jeszcze Ruski Szpeg ma kierowcę swojego..
Mamy jedno spy foto kierowcy Ruskiego Szpiega
Anonymous - Pią 17 Paź, 2008 to są bardzo dobre rekawice do jazdy .Bart - Pią 17 Paź, 2008 co za banda spamerów PieQt - Pią 17 Paź, 2008
Olek napisał/a:
to są bardzo dobre rekawice do jazdy .
dopiero po nabyciu tych rękawic mogę bez problemowo wchodzić dużo szybciej w zakręty - a jakie czucie samochodu
co do kierowcy, to uczyć się Panowie na najlepszych wzorcach - trzeba umieć zarządzać kasą, żeby mieć kierowcę ....106 - Pią 17 Paź, 2008 my tu sobie gadu gadu.....
a tu wlasnie wsrod nas pojawil sie powaznie zainteresowany....! PieQt - Pią 17 Paź, 2008 taboretem, glazurą??