saxorulez - Czw 06 Kwi, 2006 bardzo ładne trąbki...
ale rozwalacie bardz opowazny temat o SLICKACHk-mart - Czw 06 Kwi, 2006 obie sa zejebiste - dorzucam drugi komplet slickow i biore dwie! Loko - Czw 06 Kwi, 2006
saxorulez napisał/a:
bardzo ładne trąbki...
ale rozwalacie bardz opowazny temat o SLICKACH
Nie będziemy pokazywać palcami kto zaczął OT o rowerach :P Dariano - Czw 06 Kwi, 2006 Jak cos to sie pisze na
Yokohama A038R sa w kontrze !!:) pasi mi Anonymous - Pią 07 Kwi, 2006 K-mart daj jeszcze znać ile koleś będzie chciał za te wyścigowe - jak dla mnie mogą być trochę styrane, bo i tak dla zabawy sobie założę. No i jak już będzie jasne kto jest zainteresowany, to może jakiś wspólny transport zorganizujemy, to będzie taniej.saxorulez - Pią 07 Kwi, 2006 ja moge załatwić tani transport GLS Logistic - mam z nimi umowę podpisaną na shipping po całej EuropieAnonymous - Pią 07 Kwi, 2006 Pogadamy wieczorkiem :one:k-mart - Pią 07 Kwi, 2006 Wiec jest tak: ma slicki w wymiarach 13" (tylko wyscigowe), 15" (wyscigowe+szosowe znaczy nacinane), 16" (wyscigowe+nacinane), 17" (nacinane). Stany opon sa rozne dlatego proponuje niech kazdy zaintersowany powie na jakich oponach mu zalezy.
Cena od opony: 50 CHF (nie wiem po ile teraz CHF w PL, 1 Fr = 2,5zl??)
Co do transportu to albo jak proponowal Lukasz albo ja bym przez kogos podal kto jezdzi po fury do CH albo autokarem kursujacym do wawy.
Mysle ze do zabawy ich stany nie sa zle, chyba ze planujecie startowac w WRC Anonymous - Sob 08 Kwi, 2006 W takim razie ja bym się pisał na wyścigowe 15" :diabel:
Poczekajmy, może ktoś jeszcze będzie chciał i zrobimy mały transporcik k-mart - Śro 12 Kwi, 2006 ziomy, co ze slikami??? Dalej zainteresowani?? Nastepny tydzien mam wolny i bede w rorschach czyli przy slikach wiec moge sie tym zajac saxorulez - Śro 12 Kwi, 2006 ja dwa potrzebuje na konieć miesiąca.. musza byc w PL przed 06.05
w rozmiarze na 15"k-mart - Śro 12 Kwi, 2006 slicki bez zadnych naciec?saxorulez - Śro 12 Kwi, 2006 lepsze z.. przynajmniej po ulicy czasem popomykam k-mart - Śro 12 Kwi, 2006 ok nie ma sprawy, do konca kwietnia na bank bedziesz mial w PL, jesli nie w wawie to w LBN. Reszta kolegow prosze sie decydowac, tak moglbym wyslac wszystkie razem dla tych ktorzy chca Niemy - Śro 12 Kwi, 2006 ja jednak pass...600zl to troche za duzo jak na moj budzet