Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] moje Clio Sport
Janusz - Pią 06 Mar, 2009 Free dlaczego ono jest takie tanie?? powaga..... jest niebite przecież, wiec to mega okazjaM - Pią 06 Mar, 2009 Bo Krzysiek to mecenas motoryzacji, ceni sprzedać clio w dobre ręce wyżej niż pieniądze.lukp - Pią 06 Mar, 2009 Teraz Krzysiek śmiga Laguna i clio za małe idzie na sprzedaż, gdyby nie marudzenie mojej narzeczonej że dużo pali już bym po nie jechał Gaydek - Pią 06 Mar, 2009 Spali tyle, ile wlejesz.
Czyli pali tak samo, jak każde auto .
Możesz jechać.
Morgan, lukp już do Ciebie jedzie .
lukp - Pią 06 Mar, 2009 chyba dwa sporty za dużo by było, a ukochana chce żeby auto paliło 5-6 litrów w mieście
i bądź tu mądryM - Pią 06 Mar, 2009 kup jej skuterFreeMan - Pią 06 Mar, 2009
Janusz napisał/a:
Free dlaczego ono jest takie tanie?? powaga..... jest niebite przecież, wiec to mega okazja
Januszek cos Ci sie pofasolilo....
Moje Clio zostalo sciagniete walniete przodem z francji 4 lata temu.Janusz - Pią 06 Mar, 2009
FreeMan napisał/a:
Moje Clio zostalo sciagniete walniete przodem z francji 4 lata temu.
no to coś mi się pofasoliło a Ty kupiłes rozbite, czy juz naprawione??M - Pią 06 Mar, 2009 Marcel jak wezmiesz clio od Krzyśka to masz u mnie +1pkt respektu i nawet postaram sie zapomnieć o twoich fotografiach FreeMan - Pią 06 Mar, 2009
Janusz napisał/a:
FreeMan napisał/a:
Moje Clio zostalo sciagniete walniete przodem z francji 4 lata temu.
no to coś mi się pofasoliło a Ty kupiłes rozbite, czy juz naprawione??
naprawione.... ale znam cala historie naprawy i mam zdjecie po sprowadzeniu.Janusz - Pią 06 Mar, 2009 no... czyli samochód pewny, a to ważne woziłbym ale nie mam 22 tysi FreeMan - Pią 20 Mar, 2009 Zamykam, bo Clio jest juz przez kogos zaklepane. W przyszlym tygodniu zmienia wlasciciela.