saxorulez - Czw 30 Paź, 2008 brzydkie niestety...
mogli poświęcić budżet z lakieru, lambo doors i super wydechu z V6 na doinwestowanie projektu żeby ładnie zapierdalał...Greg - Czw 30 Paź, 2008
kubas napisał/a:
yokohama a539 - ogumienie ktoremu zaufal sam dr.profesor !
Fajna guma. Testowałem na takich Carvera. PieQt - Pią 31 Paź, 2008 czemu ludziom się wydaje, że jak walną sobie taką choinkę na samochodzie, to będzie im szybciej stawał ... zakładam, że faceci, facetom zgotowali ten los
nie widziałem tego clio i nie chcę widziećwasq - Pią 31 Paź, 2008
PieQt napisał/a:
czemu ludziom się wydaje, że jak walną sobie taką choinkę na samochodzie, to będzie im szybciej stawał ... zakładam, że faceci, facetom zgotowali ten los
nie widziałem tego clio i nie chcę widzieć
ale spojrzmy na to auto z perspektywy tego czym ono jest
czyli democar mozliwosci jaszpola wiec musi miec kameleon mieniacy barwiacy sie
zeby rzucal sie w oczy zeby ludz sie obejrzal i zobacyzl napis jaszpol anjas - Pią 31 Paź, 2008 idąc tym tropem powinni na każdym kiblu miejskim napisać jaszpol - też ludzie by na to zwracali uwagę...wasq - Pią 31 Paź, 2008
anjas napisał/a:
idąc tym tropem powinni na każdym kiblu miejskim napisać jaszpol - też ludzie by na to zwracali uwagę...
hehhe pewnie tak ale pisze toy-toy i kazdy wie o co chodzi i tu kupa i tu kupaPieQt - Sob 01 Lis, 2008 No wiesz...sa ladne democary,to ze nawala szpachli i kameleona na tym,to nie znaczy,ze to ladne
no ale widocznie trafia to do grupy odbiorczejBad-i - Sob 01 Lis, 2008 wracajac do tematu bo nikt jeszcze nie odpowiedzial, co zrobil kierownik clio sporta na WW.....
bo jezeli zamieszal to chyba nie Jaszpolowym clioPieQt - Nie 02 Lis, 2008 Jak nie ma odpowiedzi, to raczej oznacza, ze nie znana jest Ania i kierownik clio - bo takie bylo pytanie, chyba ze chodzi ci o wyniki?Bad-i - Nie 02 Lis, 2008
PieQt napisał/a:
Jak nie ma odpowiedzi, to raczej oznacza, ze nie znana jest Ania i kierownik clio - bo takie bylo pytanie, chyba ze chodzi ci o wyniki?
dokładnie o to mi chodzi.... nigdzie nie doczytalem sie wynikow