M - Wto 31 Sie, 2010 Człowiek z przeszłości pamięta tylko dobre rzeczy, z drugiej strony życie przeszłością jest bez sensu.zefir - Wto 31 Sie, 2010
M napisał/a:
Człowiek z przeszłości pamięta tylko dobre rzeczy, z drugiej strony życie przeszłością jest bez sensu.
agriii
ja moge powiedziec ze obsluga merytoryczna i serwerowa Urzedow Skarbowych, Zusu,Pfronu przez ostatnie 4 lata poprawila sie ))
ale ciagle trudno o normalnosc i relatywnosc wzgledem naszych zarobkow do tego co musimy wydawac na wiele rzeczy )
tez zasadniczo nie wiem gdzie skoncze za kilka lat czy w PL czy UE czy USA czy to bedzie lodz , wawa czy moj ukochany Slunsk
i eM ma duzo racji ze normalnosc to przede wszystkim trzeba sobie samemu wypracowac.
pozdroMichał - Wto 31 Sie, 2010 kondzio, u mnie się zmieniło i to znacząco.
a w polsce ? nie wiem. Tak jak napisał maciek, jesteśmy panami własnego losu. Czasami przez moją głupote byłem na dnie, czasami przez prace byłem na szczycie.
A co do forum. 4 lata temu to wyżerałem starym kiebłase z lodówki, prosiłem o 500 zeta na fotel kubełkowy od tadzika. Teraz inne priorytety ... sam wiesz, skuter, dziwki itd KonradMK - Wto 31 Sie, 2010
Michał napisał/a:
kondzio, u mnie się zmieniło i to znacząco.
a w polsce ? nie wiem. Tak jak napisał maciek, jesteśmy panami własnego losu. Czasami przez moją głupote byłem na dnie, czasami przez prace byłem na szczycie.
A co do forum. 4 lata temu to wyżerałem starym kiebłase z lodówki, prosiłem o 500 zeta na fotel kubełkowy od tadzika. Teraz inne priorytety ... sam wiesz, skuter, dziwki itd
czyli nic się nie zmieniło dla ciebie M - Wto 31 Sie, 2010 Niewiadomo gdzie uciekać,
USA - recesja i tępi ludzie, UE - idzie w islam i socjalizm, PL - nie wiadomo co tu bedzie tak naprawde czy wschód czy zachód.KonradMK - Wto 31 Sie, 2010
M napisał/a:
Niewiadomo gdzie uciekać,
USA - recesja i tępi ludzie, UE - idzie w islam i socjalizm, PL - nie wiadomo co tu bedzie tak naprawde czy wschód czy zachód.
australia.Jakarti - Wto 31 Sie, 2010 tylko to juz kurfa jest daleko M - Wto 31 Sie, 2010 Nowa zelandia - nie ma tu kokosów ale przynajmniej daleko od tego całego gównaGeKo - Wto 31 Sie, 2010 Nowa Zelandia, Australia? Im mniej wiemy o jakimś miejscu gdzie nas nie ma tym bardziej wydaje się nam że tam jest lepiej.Jacek - Wto 31 Sie, 2010
M napisał/a:
Nowa zelandia - nie ma tu kokosów ale przynajmniej daleko od tego całego gówna
fakt, zdam relację bo się wybieramKonradMK - Wto 31 Sie, 2010
GeKo napisał/a:
Nowa Zelandia, Australia? Im mniej wiemy o jakimś miejscu gdzie nas nie ma tym bardziej wydaje się nam że tam jest lepiej.
Od ponad dwudziestu lat żyje tam moja ciotka. Wiem co mówię, mam z nią kontakt.M - Wto 31 Sie, 2010 Ja no NZ czytalem i slyszalem bardzo wiele pozytywów, nie w sensie kokosów a normalnego zwykłego życia.CHRZANEK - Wto 31 Sie, 2010 Ale w samochodach kierownica jest po prawej co oznacza że biegi trzeba zmieniać lewą ręką.
Nie podoba mi się NZ Vlodarsky - Wto 31 Sie, 2010 co do Polski- mam gdzie mieszkać i czym jeździć - robie to co lubię - pasuje mi tu.KonradMK - Wto 31 Sie, 2010
Vlodarsky napisał/a:
co do Polski- mam gdzie mieszkać i czym jeździć - robie to co lubię - pasuje mi tu.
zazdroszczę ci Vlodi tylko nie wiem czego bardziej, tego że masz wszystko czego ci trzeba, czy tego że potrafisz tak pozytywnie patrzeć na życie. Tak czy siak