To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kraj Absurdu

M - Wto 31 Sie, 2010

Człowiek z przeszłości pamięta tylko dobre rzeczy, z drugiej strony życie przeszłością jest bez sensu.
zefir - Wto 31 Sie, 2010

M napisał/a:
Człowiek z przeszłości pamięta tylko dobre rzeczy, z drugiej strony życie przeszłością jest bez sensu.

agriii

ja moge powiedziec ze obsluga merytoryczna i serwerowa Urzedow Skarbowych, Zusu,Pfronu przez ostatnie 4 lata poprawila sie ;) ))

ale ciagle trudno o normalnosc i relatywnosc wzgledem naszych zarobkow do tego co musimy wydawac na wiele rzeczy ;) )

tez zasadniczo nie wiem gdzie skoncze za kilka lat czy w PL czy UE czy USA czy to bedzie lodz , wawa czy moj ukochany Slunsk ;)

i eM ma duzo racji ze normalnosc to przede wszystkim trzeba sobie samemu wypracowac.

pozdro

Michał - Wto 31 Sie, 2010

kondzio, u mnie się zmieniło i to znacząco.
a w polsce ? nie wiem. Tak jak napisał maciek, jesteśmy panami własnego losu. Czasami przez moją głupote byłem na dnie, czasami przez prace byłem na szczycie.

A co do forum. 4 lata temu to wyżerałem starym kiebłase z lodówki, prosiłem o 500 zeta na fotel kubełkowy od tadzika. Teraz inne priorytety ... sam wiesz, skuter, dziwki itd :D

KonradMK - Wto 31 Sie, 2010

Michał napisał/a:
kondzio, u mnie się zmieniło i to znacząco.
a w polsce ? nie wiem. Tak jak napisał maciek, jesteśmy panami własnego losu. Czasami przez moją głupote byłem na dnie, czasami przez prace byłem na szczycie.

A co do forum. 4 lata temu to wyżerałem starym kiebłase z lodówki, prosiłem o 500 zeta na fotel kubełkowy od tadzika. Teraz inne priorytety ... sam wiesz, skuter, dziwki itd :D

czyli nic się nie zmieniło dla ciebie :D

M - Wto 31 Sie, 2010

Niewiadomo gdzie uciekać,
USA - recesja i tępi ludzie, UE - idzie w islam i socjalizm, PL - nie wiadomo co tu bedzie tak naprawde czy wschód czy zachód.

M napisał/a:
Niewiadomo gdzie uciekać,
USA - recesja i tępi ludzie, UE - idzie w islam i socjalizm, PL - nie wiadomo co tu bedzie tak naprawde czy wschód czy zachód.

australia.

Jakarti - Wto 31 Sie, 2010

tylko to juz kurfa jest daleko :D
M - Wto 31 Sie, 2010

Nowa zelandia - nie ma tu kokosów ale przynajmniej daleko od tego całego gówna
GeKo - Wto 31 Sie, 2010

Nowa Zelandia, Australia? Im mniej wiemy o jakimś miejscu gdzie nas nie ma tym bardziej wydaje się nam że tam jest lepiej.
Jacek - Wto 31 Sie, 2010

M napisał/a:
Nowa zelandia - nie ma tu kokosów ale przynajmniej daleko od tego całego gówna

fakt, zdam relację bo się wybieram

GeKo napisał/a:
Nowa Zelandia, Australia? Im mniej wiemy o jakimś miejscu gdzie nas nie ma tym bardziej wydaje się nam że tam jest lepiej.

Od ponad dwudziestu lat żyje tam moja ciotka. Wiem co mówię, mam z nią kontakt.

M - Wto 31 Sie, 2010

Ja no NZ czytalem i slyszalem bardzo wiele pozytywów, nie w sensie kokosów a normalnego zwykłego życia.
CHRZANEK - Wto 31 Sie, 2010

Ale w samochodach kierownica jest po prawej co oznacza że biegi trzeba zmieniać lewą ręką.

Nie podoba mi się NZ :(

Vlodarsky - Wto 31 Sie, 2010

co do Polski- mam gdzie mieszkać i czym jeździć - robie to co lubię - pasuje mi tu.

Vlodarsky napisał/a:
co do Polski- mam gdzie mieszkać i czym jeździć - robie to co lubię - pasuje mi tu.

zazdroszczę ci Vlodi tylko nie wiem czego bardziej, tego że masz wszystko czego ci trzeba, czy tego że potrafisz tak pozytywnie patrzeć na życie. Tak czy siak

PS Kto wie z jakiej gry ten rysunek?