rasta - Pon 03 Lis, 2008 A kiedy masz zamiar je regenerować, he?
W dodatku b6 jest pod seryjne sprężyny, a jak gleba to b8, a glaba to musss!CHRZANEK - Pon 03 Lis, 2008
rasta napisał/a:
szybko leci jak wściekły, znasz go Chrzanio (Ciacho) i cały czas dają radę.
Aaaaaaaaa no tak...
Ciacho leci jak ściekły... to fakt...pP - Wto 04 Lis, 2008
rasta napisał/a:
A kiedy masz zamiar je regenerować, he?
jak zaczną mówić: "zregeneruj mnie, proszę zregeneruj mnie" rasta - Wto 04 Lis, 2008 A ile lat planujesz jeździć Fiesta pP - Wto 04 Lis, 2008
rasta napisał/a:
A ile lat planujesz jeździć Fiesta
oj rasta, nie idźmy w OT
poza tym nie ustaliłem daty dokladnejrasta - Wto 04 Lis, 2008 Chodzi o to, że amorów nie regenreujesz co rok, kumpel na kayabie zrobił już z 50 tyś. na niskim profilu i glebie. Uplalając ostro gdzie się tylko da - amory nadal zachowują się nienagannie w dodaku mają regulację. Uważam że mają rewelacyjny stosunek jakośc/cena. Bilstein b6 jest na seryjne sprężyny i nie ma regulacji. B8 swoją drogą też. Może i zaletą ich jest to, że możan je regenerować ale jak nie używasz furacza w sporcie (mam na mylsi oczywiście amatorskim) to wąpię, żebys kiedykolwiek je regenerował.kubas - Wto 04 Lis, 2008 ma forda a dobrze gada dziwne kayaba niszczy stosunkiem jakosc/cena wszystko inne na rynku !Niemy - Wto 04 Lis, 2008 nie zapominajmy ze bill nawet zużyty z racji możliwości regeneracji zawsze zachowuje jakaś wartość, a zużyta kayaba ląduje na śmietnikuM - Wto 04 Lis, 2008 ja wole regulacje niz regeneracje Janusz - Wto 04 Lis, 2008 ale b6 chyab zniesie obnizenie -30?? czyli eibacha pro kit?? a Agx ma regulacje wysokosci i twardosci??martin.h - Wto 04 Lis, 2008
Janusz napisał/a:
ale b6 chyab zniesie obnizenie -30?? czyli eibacha pro kit?? a Agx ma regulacje wysokosci i twardosci??
Tylko twardości.Janusz - Wto 04 Lis, 2008 no wiec pytanie do Rasty.. skoro AGX ma regulacje tylko twardosci to dlaczego do niego mozna zastosowac glebe a do b6 juz nie??
P.S nie pije tylko pytam z ciekawosci bo zawsze myslałem ze glebe -30 badz nawte -40 to sie da do seryjnych amorów nawte załozyc.. a wieksza do takich o skróconym skokuLoko - Wto 04 Lis, 2008 Odpowiedź na pytanie z tematu jest prosta, nie stać cię na billa kup kayabe, masz hajs żeby kupić billa to go kup.
temat wyczerpany można zamknąć M - Wto 04 Lis, 2008 hhehehe krakowskim targiem....pP - Wto 04 Lis, 2008
Loko napisał/a:
Odpowiedź na pytanie z tematu jest prosta, nie stać cię na billa kup kayabe, masz hajs żeby kupić billa to go kup.