To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Amorki Kayaby - warto?

rasta - Pon 03 Lis, 2008

A kiedy masz zamiar je regenerować, he?

W dodatku b6 jest pod seryjne sprężyny, a jak gleba to b8, a glaba to musss!

CHRZANEK - Pon 03 Lis, 2008

rasta napisał/a:
szybko leci jak wściekły, znasz go Chrzanio (Ciacho) i cały czas dają radę.

Aaaaaaaaa no tak...
Ciacho leci jak ściekły... to fakt...

pP - Wto 04 Lis, 2008

rasta napisał/a:
A kiedy masz zamiar je regenerować, he?

jak zaczną mówić: "zregeneruj mnie, proszę zregeneruj mnie" xD

rasta - Wto 04 Lis, 2008

A ile lat planujesz jeździć Fiesta :lol2:
pP - Wto 04 Lis, 2008

rasta napisał/a:
A ile lat planujesz jeździć Fiesta :lol2:

oj rasta, nie idźmy w OT :faja:
poza tym nie ustaliłem daty dokladnej

rasta - Wto 04 Lis, 2008

Chodzi o to, że amorów nie regenreujesz co rok, kumpel na kayabie zrobił już z 50 tyś. na niskim profilu i glebie. Uplalając ostro gdzie się tylko da - amory nadal zachowują się nienagannie w dodaku mają regulację. Uważam że mają rewelacyjny stosunek jakośc/cena. Bilstein b6 jest na seryjne sprężyny i nie ma regulacji. B8 swoją drogą też. Może i zaletą ich jest to, że możan je regenerować ale jak nie używasz furacza w sporcie (mam na mylsi oczywiście amatorskim) to wąpię, żebys kiedykolwiek je regenerował.
kubas - Wto 04 Lis, 2008

ma forda a dobrze gada dziwne :D kayaba niszczy stosunkiem jakosc/cena wszystko inne na rynku !
Niemy - Wto 04 Lis, 2008

nie zapominajmy ze bill nawet zużyty z racji możliwości regeneracji zawsze zachowuje jakaś wartość, a zużyta kayaba ląduje na śmietniku
M - Wto 04 Lis, 2008

ja wole regulacje niz regeneracje :D
Janusz - Wto 04 Lis, 2008

ale b6 chyab zniesie obnizenie -30?? czyli eibacha pro kit?? a Agx ma regulacje wysokosci i twardosci??
martin.h - Wto 04 Lis, 2008

Janusz napisał/a:
ale b6 chyab zniesie obnizenie -30?? czyli eibacha pro kit?? a Agx ma regulacje wysokosci i twardosci??

Tylko twardości.

Janusz - Wto 04 Lis, 2008

no wiec pytanie do Rasty.. skoro AGX ma regulacje tylko twardosci to dlaczego do niego mozna zastosowac glebe a do b6 juz nie??

P.S nie pije tylko pytam z ciekawosci bo zawsze myslałem ze glebe -30 badz nawte -40 to sie da do seryjnych amorów nawte załozyc.. a wieksza do takich o skróconym skoku

Loko - Wto 04 Lis, 2008

Odpowiedź na pytanie z tematu jest prosta, nie stać cię na billa kup kayabe, masz hajs żeby kupić billa to go kup.

temat wyczerpany można zamknąć :rotfl:

M - Wto 04 Lis, 2008

hhehehe krakowskim targiem....
pP - Wto 04 Lis, 2008

Loko napisał/a:
Odpowiedź na pytanie z tematu jest prosta, nie stać cię na billa kup kayabe, masz hajs żeby kupić billa to go kup.

konkretnie :pom: