Vlodarsky - Pon 10 Lis, 2008 Temat mistrz !!!! płacze, ciągle płacze !!!!!!!! aaaaaaaa%$^#$%^#$%^&#$%^$% MoRToN - Pon 10 Lis, 2008
qbus - Pon 10 Lis, 2008 "Goddamn, your girlfriend is ugly as shit"
"the car's not even lowered...pfft"
Bad-i - Pon 10 Lis, 2008 "what kind of ****ing creature did i just look at?"PieQt - Pon 10 Lis, 2008 myślę, że złamali lasce psychęVlodarsky - Pon 10 Lis, 2008 i temu typowi pewnie trochę też...
To zdjęcie jak wisielec spada i dynda to już było przegięcie...pP - Pon 10 Lis, 2008 kolejny cytat z forum
Cytat:
TomsoN - Pon 10 Lis, 2008 Bad-i - Pon 10 Lis, 2008 ktos na tamtym forum napisal i chyba trzeba sie z nim zgodzic. Ona wyglada jak chlopak z TajlandiiAnonymous - Pon 10 Lis, 2008 Ona w ogóle nie wygląda... Z drugiej strony ciekawe jak ten koleś musi wyglądać skoro laska... lepiej by było jakby w ogóle nie miała twarzy CHRZANEK - Wto 11 Lis, 2008
Bad-i napisał/a:
Ona wyglada jak chlopak z Tajlandii
To jest najlepsze porównanie...Janusz - Wto 11 Lis, 2008
Bad-i napisał/a:
Ona wyglada jak chlopak z Tajlandii
jak to odpaliłem, to na początku myślałem ze to jakiej jaja sa, i to koleś przebrany za laske.. ale później stwierdziłem ze jednak nie... Anonymous - Wto 11 Lis, 2008 tak patrzac na bryke i psa.... to ten .. no .. no ten co tym wisniowym cabrio jezdzi no no wiecie ktory ... ale ze ma nowa lalke ? kurde... poprzednia mial fajniejsza
teraz wlodek mnie ubije pewnie mi - Wto 11 Lis, 2008
zajac napisał/a:
ale ze ma nowa lalke ? kurde... poprzednia mial fajniejsza
może ta ma jakieś skillsy ukryte? Anonymous - Wto 11 Lis, 2008 ta i daje +5 do predkosci na zakretach w prawo ?:)