M - Czw 13 Lis, 2008 Mi tez sie zdarzylo raz moze dwa, ale co ma male spalanie do hh?Vlodarsky - Czw 13 Lis, 2008 Jeżdżę normalnie... nie przekraczam 4000 obr i tyle... Mniej niż 8,5 już się nie da... jeżdżę wieczorami więc jest luźno GOKART - Czw 13 Lis, 2008 oo fcuk ale smoki z tych C2 , ale je kupuje się w sumie dla osiągów a nie dla niskiego spalania Vlodarsky - Czw 13 Lis, 2008
GOKART napisał/a:
oo fcuk ale smoki z tych C2 , ale je kupuje się w sumie dla osiągów a nie dla niskiego spalania
Pugiem swoim w jeden wieczór jak jeździłem to miałem 17 litrów... zalałem wtedy za stówkę żeby zobaczyć ile maks spale średnio na 100km to było przy okazji spotkania przy BUWie kiedyś. Więc o tym spalaniu to tylko jako ciekawostkę przytaczam GOKART - Czw 13 Lis, 2008 nie mówie o spalaniu max bo mój maluch potrafi wchłonąć nieograniczone ilości tego trunku i to raczej z tych wysokoprocentowych ale o tym, że jeźdząc w miarę ekonomicznie (rozumiem że nie jak kapelusznik) to minimum do jakiego uda sie zejść to 8.5... Przeciez to mały silnik w małym aucie... nie kochałbym go
Oki, kończmy temat o spalaniu bo dostaniemy warna od EM'a pcs - Czw 13 Lis, 2008 w clio udalo mi sie przez tydzien jazdy po miescie wykrecic 6.2 litra.
we volvo na torze 46 litrow srednie ale da sie w miescie zejsc do 10.5