qbus - Sob 15 Lis, 2008 saxo zowy bylo 206 cup sound wanna be raczej. nie bylo to to samo napewno. to juz jego 205 jak sie wkrecalo na obroty bylo bardziej jak rpp.michool_vt - Sob 15 Lis, 2008 saxo zowy, costam slychac http://pl.youtube.com/watch?v=Zi_H4Cehvogmartin.h - Sob 15 Lis, 2008 A więc tak wygląda pucharowy wydech (do tego dochodzi inny kolektor wydechowy):
Myślicie, że dałoby się to skopiowac w 106'tce, czy nie zaszkodziłoby to charakterystyce silnika?martin.h - Czw 02 Lip, 2009 Postanowiłem zrobić ankietę. Co Wy byście wybrali, wiem że już pytałem, ale teraz podepszę się dżwiękami, a więc tak:
Supersprint Racing Exhaust:
Peugeot Sport (Scorpion) Exhaust:
PiTT - Czw 02 Lip, 2009 z filmików bardziej mi się supersprint podobakubas - Czw 02 Lip, 2009 mje tez CHRZANEK - Czw 02 Lip, 2009 Tempee choyee...
Pug sport...
Napi****lać z karabinów !!!Młody Papież - Czw 02 Lip, 2009 tomecki - Czw 02 Lip, 2009 tylko SCORPION!
Słuchać się Mistrza , Martin Zrozumiano Rozkazy ???106 - Czw 02 Lip, 2009 MG Młody Papież - Pią 03 Lip, 2009 PW martin.h - Pią 03 Lip, 2009
106 napisał/a:
MG
Michał jest na urlopie terminy mają na sierpień, choć myślę, że wcisnąłby mnie gdzieś wcześniej. Strasznie kusi mnie ten Supersprint, a jeśli uda się zejść do tysiala to będzie git.
James w tej białej 106'tce miał na Supersprincie, kolektorze 4-2-1 i dolocie Racelanda 124 KM (brytyjskie). Więc potencjał w wydechu jest.106 - Pią 03 Lip, 2009 u mnie kolektor jest supersprint i michal ocenil ze jest bdb i nie ma sie do czego
przyczepic.. jakies (podobno istotne) przewezenie na dole tez w nim jest... jesli
reszta jest tak dobra jak kolektor to mozna polecic...
choc z drugiej strony kupujac peugeot sport masz towar sprawdzony i polecany..
.... nie kupujesz kota w worku. jak jest z tlumikami z supersprinta to nie wiem..