pcs - Wto 16 Gru, 2008 cytryna pojdzie w F1 a ford .... jakby to powiedziec... gowno wort na gieldzie, cala firma to bankrut jest.Anonymous - Wto 16 Gru, 2008 Wszytko kur.wa przez amerykanów martin.h - Wto 16 Gru, 2008 Wszystko dlatego, że Mosley ma to w dupie, mu tylko niemieckie prostytutki w głowie.
Odkąd pojawiła się kategoria WRC było wiadomo, że jeśli ktoś nie zahamuje zbrojenia to koszty wzrosną masakrycznie i mało kogo będzie na to stać. Citroen i Ford jeszcze jakoś się trzymają bo mają mocne zaplecze finansowe w postaci Red Bulla i Abu Dhabi.
Myślę, że dni cyklu zwanego WRC są już policzone, a uwagę należy raczej zwrócić na IRC.CHRZANEK - Wto 16 Gru, 2008 No to sie naogladamy w Mikołajkach Bad-i - Wto 16 Gru, 2008 Panowie ale wiecie jak spadna ceny Imprezy w salonie ade - Wto 16 Gru, 2008 ja tam sie nei znam, ale wg mnie powinni zabronic budowy wynalazkow typu super1600/2000 i wrc, ktore z autami swojego producenta maja wspolny znaczek:]pcs - Wto 16 Gru, 2008 moze wroci opoka aut sprzed B-groupy i rajdy stana sie powszechne ...
jak w czasach Zasady, to co jechalo po takim Safari o poziomie trudnosci Dakaru to szok (np. pug 404 lekko tylko przerobiony byl tam bogiem).Greg - Wto 16 Gru, 2008 Totalna porażka... Bez kitu, ludzie sr.ają jakby się świat walił, oszczędności jedyne co robią to powiększają kryzys i hamują gospodarkę w takim wypadku...k-mart - Wto 16 Gru, 2008 Ale torba.....
Rok temu czytalem jakis helmutowski artykul proklamujacy koniec WRC, ciekawe co dalej?Marek23 - Wto 16 Gru, 2008 Ale szkoda... Nie ma co ukrywać, że cykl WRC był bardzo słabo promowany, a cały śiwat się brandzlował oglądając F1. W takiej sytuacji nikomu się nie opłacało zostać w WRC. Nie wiem co będzie, mam tylko nadzieję, że Loeb nie pójdzie w F1, bo jego geniusz zostanie zmarnowany przez czynnik sprzętowy, któy w wyścigach odgrywa o wiele większą rolę niż w rajdach.M - Śro 17 Gru, 2008 Zmiany są tylko na lepsze, mam nadzieje ze sie wyklaruje cos ciekawego qbus - Śro 17 Gru, 2008 Fia zezwolila na poszerzenie samochodow S2000... Prodrive wg plotek ma sie zajac budowa Scirocco S2000+... moze to jest przyszlosc rajdow... juz w tym roku cykl IRC byl ciekawszy niz WRC, w roku 2009 nie zostanie nic innego jak ogladanie IRC ktorego obsada zapowiada sie o wiele lepiej niz w tym sezonie.106 - Czw 18 Gru, 2008 na swiecie kryzys a do nas wracaja WRC
W sumie pomysł dobry - szkoda że tak późno.
Niech się wszystko ściga w swoich klasach
Jestem ciekawy konfrontacji S2000 vs "stare" WRC...
A na rajdzie typu elmot (po suchym) to jakieś MAXI miałoby duże szanse 106 - Czw 18 Gru, 2008
CHRZANEK napisał/a:
A na rajdzie typu elmot (po suchym) to jakieś MAXI miałoby duże szanse :D
duze??? dajmy na to taka czeska almera kit car - 280KM .. to chyba pewniak do
top 3 w generalce ;D ostatni moj kierowca testowa taka w tym roku. ponoc mega
potwor.