To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Subaru Impreza GT'99

106 - Pią 28 Lis, 2008

spalanie luz. nie straszy mnie.

o aucie malo co wiem. w sumie to tyle ze ma zmieniony wydech i turbo, wszystko
dziala - ponoc seria i jest to anglik po dobrze zrobionej przekladce.

przekonaliscie mnie na tyle ze jak do niedzieli ogloszenie bedzie aktualne to jade
po niego :)

saxorulez - Pią 28 Lis, 2008

ja bym bral kombi
Anonymous - Pią 28 Lis, 2008

saxorulez napisał/a:
ja bym bral kombi

od k-mart'a ;D

lukp - Pią 28 Lis, 2008

może pomoże :)

http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=121023

106 - Pią 28 Lis, 2008

lukp napisał/a:
http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=121023

wiem - tam ja znalazlem :)

Janusz - Sob 29 Lis, 2008

stary ale Ty głupie pytania zadajesz :D pewnie ze bierz :D jakby miał budżet to sam bym brał... do tego subarak z najlepszego rocznika :D sam chciałbym kiedyś kupić taka z roku 99 i trzymać w idealnym stanie żeby w wieku 20 lat wyglądała jak nówka :D
106 - Sob 29 Lis, 2008

osoba posredniczaca w kontakcie ta moniqa z fs nie odpisala nic od wczoraj :/
Greg - Sob 29 Lis, 2008

GT jest cudownym autem, niesamowitym wręcz. :faja: Zabija mnie tylko wizja tankowania tego i ew. napraw/wymian/eksploatacji - klepie po kieszeni.

Bierz. :jupi:

Janusz - Sob 29 Lis, 2008

Greg napisał/a:
GT jest cudownym autem, niesamowitym wręcz. :faja: Zabija mnie tylko wizja tankowania tego i ew. napraw/wymian/eksploatacji - klepie po kieszeni.

Bierz. :jupi:

a tak konkretniej bym poprosił bo to jest takie biadolenie moim zdaniem :) przeciez to ile CI spali zależy od Ciebie, jak ktoś lubi przyspieszać i hamować non stop w mieście co jest kretynizmem troszkę to faktycznie spali..:) ale na codzien sie raczej spokojnie jezdzi a tylko czasem sie da w palnik..:) wtedy spali pewnie z 12.. wiadomo ze i 20 będzie potrafił ale to juz od nas zależy, wiekszosc naszych HH pali w okolicach 10 średnio...;) wiec takiej dużej mega różnicy nie ma znowu..... a co do czesci to hmmm...... tarcze do takiej foki jak ja mam dobrej firmy kosztują 100zł sztuka do tyłu...a do subaryny 150 zł sztuka..... a moja foka to jakiś zwykły du powóz nie HH.... wiec takiej strasznej różnicy nie ma... wiadomo jest drożej... ale wydaje mi sie ze generalnie wszystko zależy od tego jak sie jeździ....

GeKo - Sob 29 Lis, 2008

Bartku a może Cię interesuje orginalny STI P2000 z 2000r Biały, z Japonii po przekładce. Właśćiciel przejechał nim 2 sprinty, i postanowił wrócić do korzeni czyli do mocnej ośki. Chwilowo w aucie padła skrzynka. Auto jest Bezwypadkowe w środku tylko flok na desce zrobiony. Zawias Bilstein B14 lub B16 chyba i do tego duży hamulec (NOWE z 4Turbo). Reszta zawieszenia Cusco przebieg coś koło 100tys. Generalnie igła, trzeba tylko skrzynie zrobić. Jak coś to dzwoń po namiary.
martin.h - Sob 29 Lis, 2008

GeKo napisał/a:
Bartku a może Cię interesuje orginalny STI P2000 z 2000r Biały, z Japonii po przekładce.

Polecam, samochód prezentuje się genialnie. A jeździ też świetnie.

Ja tylko powiem, że jeżeli interesuje cię samochód do jeżdżenia na codzień to GT'ek jak najbardziej się do tego nadaje. Części są drogie to fakt, ale jeśli korzystamy z oryginalnych części Subaru to raz wymieniając mamy spokój.
Natomiast jeśli potrzebujesz samochód do upalania to tylko i wyłącznie Evo lub ewentualnie STI, aczkolwiek na mnie lepsze wrażenie robi Evo.

106 - Wto 02 Gru, 2008

to szukam dalej. tego egzemplarza jednak sie obawiam silnikowo. rozmawialem
z wlascicielem, ktory silnik skladal sam "wzialem dobry blok, tloki, wal" cos tam
jeszcze... i zlozylem. auto sie dociera i od poskladania przejechalo dopiero 1200
km. tak mysle ze przypier..mu nie bedzie mozna na testach to nawet nie sprawdze
czy ciagnie jak trzeba... taka troche loteria. moze gosc zlozyl to solidnie, moze
jest fachowcem ale pewnosci nie mam, a sprawdzic sie tego nie da.

gdyby ktos cos wiedzial, slyszlal, polecal to prosze.... :)

k-mart - Śro 03 Gru, 2008

Ogolnie chyba nie jest problemem znalezc "dobre/zdrowe" gt w PL, czy sie myle?
106 - Śro 03 Gru, 2008

chyba jest.. choc pewnie wszystko rozchodzi sie o budzet. jak nie chce dac wiecej
niz 30k to jest tylko to jedno. jest chyba jeszcze 1 zielone... (ale zielone????) +
GT RS za 32, kolejne ladne za 38 i jakies ma maptecu za 46 i tyle.. nie chce kombi
a i jeszcze jedno ktore sie juz dlugo sprzedaje za 36.

u ciebie jest ich duzo? :)

k-mart - Śro 03 Gru, 2008

Tu jest wylew GT-ekow, obczaj na autoscout.ch i ewentualnie ricardo.ch.
I jakos tutaj slynnie z tego ze sie nie psuja :D
Coz, CH to nie wawa gdzie kazdy posiadacz GT strzela z sprzegla na swiatlach przy 6500rpm a pod plata i cyna kreci baczki :D Nie dziwie sie ze w PL sie psuja.....