anjas - Czw 13 Kwi, 2006 Jak dla mnie może być sobota koło południa. Najwyzej żona skreśli mnie z listy domowników
A co do obrażania się na mnie, to żeby uniknąć takich sytuacji w przyszłości na spotach będę wypełniał deklarację majątkową w której zeznam co mam przy sobie i w samochodzie Anonymous - Czw 13 Kwi, 2006 teraz to jak sie spotkamy to bedzie dawaj gtecha
ja pierwszy robie pomiar
a co do scigania sie z Toba to pewnie oberwe
ale zobaczymyanjas - Czw 13 Kwi, 2006 Zobaczymy... ale poważnie mam wrażenie, że słabo mi wychodzą starty...
Czyli kiedy się widzimy? W sobotę?saxorulez - Czw 13 Kwi, 2006 ja w sobote nie mogę a bardz obym chcial.. pomierze się po świętachAnonymous - Czw 13 Kwi, 2006 o ktorej proponujesz bo mam kapanie corki o 19 anjas - Czw 13 Kwi, 2006 no jak w sobote to jakos w poludnie, albo nawet wczesniej...
ewentualnie po swietach - "jak stryjenka uważa" Anonymous - Czw 13 Kwi, 2006 to po jajkach bedzie bezpieczniej anjas - Czw 13 Kwi, 2006 czyli po swietach? jak dla mnie ok, ale trzeba zmontowac wieksza ekipe to bedzie ciekawiej :diabel:Anonymous - Czw 13 Kwi, 2006 ok :562: