Techniczne - Jak z Anglika zrobic cos normalnego (dywagacje)
carlose - Wto 02 Gru, 2008 ziom to nie te forum gdzie adminujesz z Angelikami KonradMK - Wto 02 Gru, 2008 No fakt, tam bym wiedział "Jak z Angeliką zrobić coś normalnego"
heheheheherasta - Wto 02 Gru, 2008 Temat z dupy...Janusz - Wto 02 Gru, 2008
rasta napisał/a:
Temat z dupy...
niezwykle konstruktywna wypowiedz. A ponadto niezwykle rozwiązła, bardzo mnie wciągła, bez wątpienia doskonale potrafiłeś przelać swoja wiedz na ten temat w ten oto post. Twoja wypowiedz wniosła bardzo dużo do tematu i pomogła zobaczyć nowe rozwiązania... Myślę ze ten post wyjaśnił wszystkim wszelkie wątpliwości, i wyczerpał wszelkie aspekty.
Anjas Zamykamy rasta - Wto 02 Gru, 2008 Prawda jest taka, że szkoda strzępić język. Przekładka ma sens tylko w unikatowych samochodach, ew. tych, które nigdy nie były LHD.
A w tanie przekladki nie wierzą, jesli chcielibysmy zrobić to profi to trzeba masę częsci zmieniać, a wtedy koszty bardzo znacznie rosną i mija się to z oplacalnością. Ostatnio natknąłem sie na to, że w Foce nawet lusterka trzeba zmieniać bo z dupy widać.qbus - Wto 02 Gru, 2008 ja bym sie to w cywila nie pchał...w rajdówke tak... znam takich pare... jezdza w czolowce ppzm nawet... ale takto czy jest sens?GeKo - Śro 03 Gru, 2008 qbus W pełni popieram, ewentualnie jak auto ma unikatowe graty i jest do czego to przełożyć. Tak jak to clio ostatnio na gwizdkach za 4500L
http://www.pistonheads.com/sales/795032.htm