meganka była poprzednio własnością niejakiego Grega, prezesa klubu megane coupe polska, i jest naprawdę doinwestowana i zadbana, więc...
po prostu naszło go na coś z tjurbo pod maską...
czyli to jest meganka z krakowa a dokladniej z wieliczki?Michał - Czw 04 Gru, 2008 hehehe
przeciez zartowałem
mam takie samo zdanie o megi kupe jak ty marcelito
wole swego fakera Misiek_lbn - Czw 04 Gru, 2008
ade napisał/a:
czyli to jest meganka z krakowa a dokladniej z wieliczki?
dokładnie ta sama wasq - Pią 05 Gru, 2008
Misiek_lbn napisał/a:
cały czas jestem aktywny w temacie z ogłoszeniami
w tematach technicznych nie mam wiedzy żeby się udzielać, więc milczę
no i nie potrzebuje wypisywać jakoś szczególnie głupot, ten okres mam na szczęście za sobą, więc trochę zbastowałem z pisaniem...
na forum spędzam bardzo dużo czasu i czytam wszystko, ale mniej się udzielam, bo jakoś tak... przesilenie jesienno zimowe
to chociaz w CS ponapier....aj to odrazu sie przypomnisz Anonymous - Czw 11 Gru, 2008
ade napisał/a:
czyli to jest meganka z krakowa a dokladniej z wieliczki?
tak to była meganka Grega ( Grześka) z Wieliczki
Jak coś,to służę pomocą w razie pytań-jak coś,to cena jest elastyczna pcs - Czw 11 Gru, 2008 a ta cena to troche nie nazbyt wygorowana? przeca za niewiele wiecej to ja moge puscic moje kombi z tego samego roku, tylko mniejszym przelotem. Wieksze, lepiej wypasione, szybsze, 4x4 i do tego nieawaryjne.
pozatym to ladna sztuka, dobrze ze nie zolta.Anonymous - Czw 11 Gru, 2008
pcs napisał/a:
a ta cena to troche nie nazbyt wygorowana?
cena nie jest mała, ale za bezwypadkowe autko w pełnej opcji z tego roku i tym silnikiem można wołać swoje,a do tego dochodzi dobre 5-6 tysięcy dołożonych w ciągu 2 ostatnich lat
- kompletny układ wydechowy by viga - 1500 zł
-żółte koni z regulowanym stopniem twardości - ok.1800
- szyta na zamówienie wentylowana skórzana tapicerka - mysle,ze ok 2.000
- komplet felg 16 team dynamics-monza-1.300
-pełne ospojlerowanie - 1.999zł
I do tego pełen serwis w porządnym serwisie-czytaj elementy eksploatacyjne.
Cena jest wygórowana,ale jak napisałem,jest do negocjacji
Jak coś to powiedzcie ile według Was można by za nią oczekiwać lub dostaćBart - Czw 11 Gru, 2008 rynek zweryfikuje cenę.
Samochód (i właściwie każde inne dobro) jest wart tyle ile ktoś będzie za niego w stanie zapłacić, a nie tyle ile nam się wydaje.
Taki jeden koleś z Lublina od dobrych 5 lat próbuje sprzedać corsę GSI...
może go znasz Niemy - Czw 11 Gru, 2008
tomczo napisał/a:
-pełne ospojlerowanie - 1.999zł
to najgorzej wydane dwa kola
jeszcze fele takie sobie, a poza tym fajny furAnonymous - Czw 11 Gru, 2008
Niemy napisał/a:
to najgorzej wydane dwa kola
jeszcze fele takie sobie, a poza tym fajny fur
nie jest tak źle ale o gustach się nie dyskutuje
Przyznam sie,że nie ja kupowałem te felgi,jak i nie ja płaciłem za ospojlerowanie, które akurat mi się podoba-mam nawet fakturę z aso na zakup 1 z dokładek
bart napisał/a:
rynek zweryfikuje cenę.
Samochód (i właściwie każde inne dobro) jest wart tyle ile ktoś będzie za niego w stanie zapłacić, a nie tyle ile nam się wydaje.
Taki jeden koleś z Lublina od dobrych 5 lat próbuje sprzedać corsę GSI...
może go znasz
znam go
wiem,dlatego cena jest taka,a nie na przykład 15 bez negocjacji-wole opuścić komuś,kto będzie zainteresowany i sprzedać jakiemuś pasjonatowi samochodów, a nie młodemu kolesiowi,któremu tata kupi,a on rozwali ją 2 dni później-kiedyś tak miałem,że po sprzedaży kolega widział mojego żółtego F7Ra w rowie
Ofert można składać od 14.999 w górę pP - Czw 11 Gru, 2008
ja nie przepłaciłem,bo za całą skórzaną tapicerkę płacił kto inny Anonymous - Czw 11 Gru, 2008 Chciałem wyedytować posta, ale z racji tego,że się nie da to....................
nowa cena : 15.666 do lekkiej negocjacji Michał - Pią 12 Gru, 2008
Cytat:
i sprzedać jakiemuś pasjonatowi samochodów
joł
bez obrazy, ale to jest MEGANE . Pasjonaci kupują raczej inne samochody a nie megany w kupecie