Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] coś do 12.000 - 14.000 PLN dla znajomeo
MoRToN - Czw 11 Gru, 2008
dzik napisał/a:
kumpel wlasnie zanabyl golfa III-ke w dieslu, jezdzil i szukal dosc dlugo, jego wnioski byly takie:
10-12 za srednia III-ke
15 za naprawde ladna
na IV-ke trzeba raczej w okolice 18-20 celowac
Bez przesady za mk3 Tdi rzadko kto juz krzyczy powyzej 10 tys. Jesli juz to jakies spasione na dobrym kole itp.Niemy - Czw 11 Gru, 2008
AndreXSi napisał/a:
Panowie, jestem w szoku!!! jeszcze nikt nie zapronował nawrócenia chłopaka na VTS-a?
lenny napisał/a:
najlepiej diesel
lenny napisał/a:
Założenie - auto ekonomiczne, raczej nie szybkie
Anonymous - Czw 11 Gru, 2008 Tak Niemy, wiem jakie są założenia, ale tutaj jeszcze sie chyba nie zdarzyło żeby ktoś doradzał auto zgodne z założeniami szymlorek - Czw 11 Gru, 2008 do 15 k znajdzie Gofra III tdi afn 110 ps , może nawet jakiegoś 20 jahre jubi w fajnym stanie.
Mk 4 za te pieniądze w rozsądnym stanie jest nieosiągalna chyba ze jakimś niesamowitym fartem- ale na takowe nie warto w zyciu liczyć. Mk 4 w rozsądnym stanie i wyposażeniu to 20k pln.
Może warto byłoby zakręcić się wokół polo 6n2 1.4 TDI auto świeże i za 15k może coś upoluje.szymlorek - Czw 11 Gru, 2008 Nie wiem czemu nie mozna edytwać postów więc pisze kolejny
troszkę poza wytycznymi ale w sam raz dla młodego kierowcy http://moto.allegro.pl/it...polerowane.htmlszymlorek - Czw 11 Gru, 2008 Bardziej niż lupo polecam jednak polówkę 6n2- mimo że to auta robione wewnatrz bardzo podobnie to polo ma całe boczki drzwiowe a lupo dwa panele przedzielone blachą drzwi, skutkiem czego polo jest troche cichsze i jednak bardziej "dorosłe" no i ma większy bagażnik bo w lupo miesci nie plecak gasnica i apteczka.
Cliówką 1,5 dCi machnąłem w tamtym tygodniu 300km i bardzo przyjemnie się jeździło.
Co do wcześniej wymienionego JTD raczejbym w to nie wchodził mimo ze sam takim jeździłem, 1.9jtd ma strasznie dziwnie napisany fabryczną mapę - 1800-3500 obr i dalej nie dzieje sie juz nic, gdzie inne diesle mają użyteczny zakres obrotów rozszeżony o przynajmniej 500 obrótów w góre. Pozatym co trzeba przyznać jest oszczędny, ale nie bardziej niż 1.4 tdi czy 1,5 dci więc tu nie wyróżnia sie niczym specjalnie. Do tego w samym punto jest kilka irytujacych szczegółów podczas codziennego uzytkowania.
O corsie nic mi nie wiadomo nawet nie siedzialem, w bejcy tak samo CHRZANEK - Pią 12 Gru, 2008
lenny napisał/a:
najlepiej diesel, małe
lenny napisał/a:
auto ekonomiczne, raczej nie szybkie no i oczywiscie niezawodne...
No to niech kupii jakąś Japonie - niekoniecznie w dyszlu.
Może Mażdzioche 323, Cifa 6gen, tudzież corolle okulara.
No może być też Swift - ten to będzie bardzo tani a wcale nie odstępuje niezawodnościa...lenny - Pią 12 Gru, 2008 guys, wielkie THX!
Wasze sugestie mniej więcej pokrywają się z moimi które mu przekazuje..
będę informował jak postępy w poszukiwaniu...Anonymous - Pią 12 Gru, 2008 ziom moze chce jednak Lagune 2.2d 97r 202kkm climatronic, pełna el. bez skór z gadajacym kompem po fr. Auto moich rodziców, okazało się ze jest za duze i chca cos mniejszego - spalanie w miescie ok 7l w trasie 5.5l - jakby cos do obejrzenia u mnie .... trzeba wymienic przednie springi bo sa od wersji benz., ale juz mamy je NOWE lenny - Pią 12 Gru, 2008 za lage dziękje:]