ale w Niemczech jak widac też są dużo tańsze...co w takim razie dzieje się z tą ceną w Polsce, bo nie kumam Maciusiowy - Śro 17 Gru, 2008 Korzystając z otwartego topicu chciałem jeszcze zapytać jak ma się sprowadzanie czegoś (np. opon) z Anglii - czy płaci się jakieś cło itp. Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie? M - Śro 17 Gru, 2008 Ne ma zadnego cła, przeciez jesteśmy w mumi jewropejskiejMaciusiowy - Śro 17 Gru, 2008
eM napisał/a:
Ne ma zadnego cła, przeciez jesteśmy w mumi jewropejskiej
wiem, ze jesteśmy w muwi jewropejskiej, ale chciałem się upewnić, żebym potem nie musiał się bujać na urząd celny na przykład...M - Śro 17 Gru, 2008 smiało zamawiaj, tylko wiesz ze musisz zalozyc odwrotnie potem bo ruch tam jest odwrotny?Maciusiowy - Śro 17 Gru, 2008
eM napisał/a:
smiało zamawiaj, tylko wiesz ze musisz zalozyc odwrotnie potem bo ruch tam jest odwrotny?
hahaha oczywiście i jeszcze na lewo...o tym też wiemM - Śro 17 Gru, 2008 Greg - Śro 17 Gru, 2008 Polska to jedno z niewielu miejsc na świecie, gdzie wszystko jest duzo droższe niż w reszcie świata, a własnie ceny są na poziomie takim, jak gdyby nasze zarobki były 2-3 raza większe... Paranoja. każdy chce się nałapac kasy i winduje ceny, a nie tędy droga...
oponytanio.pl - tam maja niezłe ceny.Młody Papież - Śro 17 Gru, 2008 jakaś dziwna ta Twoja teoria
________
każda opona będzie w innym sklepie tańsza.... nie ma się co ograniczać do jednego sklepu...Maciusiowy - Śro 17 Gru, 2008
Greg napisał/a:
Polska to jedno z niewielu miejsc na świecie, gdzie wszystko jest duzo droższe niż w reszcie świata, a własnie ceny są na poziomie takim, jak gdyby nasze zarobki były 2-3 raza większe... Paranoja. każdy chce się nałapac kasy i winduje ceny, a nie tędy droga...
zgadzam się...chore to jest wasq - Śro 17 Gru, 2008
Maciusiowy napisał/a:
Greg napisał/a:
Polska to jedno z niewielu miejsc na świecie, gdzie wszystko jest duzo droższe niż w reszcie świata, a własnie ceny są na poziomie takim, jak gdyby nasze zarobki były 2-3 raza większe... Paranoja. każdy chce się nałapac kasy i winduje ceny, a nie tędy droga...
zgadzam się...chore to jest
hmm a skad i kiedy zamawiasz ??
ja ez potrzebuje kpl oponek zamowic wiec mozna sie zrzuci na wysylke Maciusiowy - Czw 18 Gru, 2008 Zamawiam w styczniu z tego sklepu