To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [f] Madagaskar 2

wasq - Pon 05 Sty, 2009

pingwiny spoko da rade calosc obejrzec :)

a w dodatku w kinie jak wszyscy sie smieja to ciezko sei nie smiac :P

pP - Pon 12 Sty, 2009

film ale rewelki tak jak jedynka, pingwiny zamiatają, król julian też jest ok :)
reszta przeciętna ale do obejrzenia :D

Vlodarsky - Pon 12 Sty, 2009

pP napisał/a:
reszta przeciętna ale do obejrzenia

aż podskakiwałeś w fotelu jak była babcia w okularach :)

ja się uśmiałem - a nie spodziewałem się, że aż tak mi się spodoba...

pP - Pon 12 Sty, 2009

Vlodarsky napisał/a:
aż podskakiwałeś w fotelu jak była babcia w okularach

to fakt, przynaję się bez bicia: BABCIA TEŻ WYMIATA

Misiek_lbn - Pon 12 Sty, 2009

właśnie wróciłem z kina, wrażenia podobne do waszych, do obejrzenia, babcia i pingwiny rulez, reszta średio ale na plus ogólnie :)
gaugan - Śro 14 Sty, 2009

ja nie lubie tych wszystkich bajek spod znaku Shreka, ale Madagaskar uwzam za mistrz, na prawde bylo dobre, brechtalismy sie cale wakacje z tekstow. a czesc 2 jest zjebana kompletnie, przerysowana, odgrzewane kotlety (ciagle powroty do 1 czesci), nudny motyw babci i Julian z Morissem, tez juz bez polotu. zdecydowanie dla dzieciakow.

zaluje 27pln+13 nachos+zasrany parking w tarasach (btw pierwszy i ostatni raz w zyciu bylem w tym zabydlonym miejscu :crazy: )

pozdro!

Jakarti - Pon 19 Sty, 2009

oka..

bylem na 2 czesci w kinie i uwazam, ze ok ;)
napewno slabsza niz jedynka ale tez sa smieszne momenty itd.. ogolnie mozna obejrzec ale podziele Marcina opinię, ze nie w Zlotych Tarasach.. jakas masakra.. prawie 60 zl za 2 bilety (w tym jeden studencki ? :) ) - bezsens :D dvd sobie mozna kupic..

poza tym jedna moim zdaniem wazna uwaga.. w M2 nie ma muzyki.. tzn jest ale nic specjalnego.. niezauwazalna. duzy minus.

w kazdym razie
6,5/10