Michał - Pon 17 Kwi, 2006 malutki stożek
co do ceny to ci łukasz powie, wyslij mi zapytanie na pw , ale cos ok 350 zeta.Anonymous - Pon 17 Kwi, 2006 fajne rozwiazanie
tu tez jest to vtsanox - Pon 17 Kwi, 2006 to mi lezy coś takiego tylko ze bardziej uniwersalnego w pokoju zrobione przez MG motorsport moze ktoś chciał by kupić ??:)
[[[[[[[[.....>>>>>>>>-------- CLICK ---------<<<<<<<<.....]]]]]Gotti - Pon 17 Kwi, 2006 Ile taki Mix od Michała? Ładnie się prezentuje...Michał - Pon 17 Kwi, 2006
Cytat:
malutki stożek
co do ceny to ci łukasz powie, wyslij mi zapytanie na pw , ale cos ok 350 zeta.
Vlodarsky - Pon 17 Kwi, 2006 widział ktoś jakieś dedykowane do mojego puga puszki z filterkiem ? może jednak bym wypróbował...
znalazłem gdzieś ale nie ma zdjęcia i nie wiem co to jest... chodzi mi po głowie, żeby stożek jednak założyć...Gotti - Pon 17 Kwi, 2006
Michał napisał/a:
Cytat:
malutki stożek
co do ceny to ci łukasz powie, wyslij mi zapytanie na pw , ale cos ok 350 zeta.
Miałem na myśli Michała z MG Michał - Wto 18 Kwi, 2006 :564: Vlodarsky - Wto 18 Kwi, 2006 sklep
czy to jakiś wiarygodny sklep ??
czemy do wszystkiego pokazują takie zdjęcia ?Grzesiek VTS - Wto 18 Kwi, 2006 Tu masz sklep wszystkiego sie dowiesz napisz meila odpiszą co maja i w jakiej cenie i sa wiarygodni ,Peter tam kupował wydech
fajna stronka. Ja normalnie chyba nie umiem szukać...nox - Wto 18 Kwi, 2006 sam niewiem właśnie za ile isę tego pozbyc bo to była tranzakcja łączona i dostałem to przy okazji mam gdzięs tłumik środkowy i końcowy jeszcze chyba dzisiaj będe u michała to się dowiem ile bierze za coś takiego normalnie Michał - Wto 18 Kwi, 2006 musze nicka zmienić
nox- nie umaiwaliśmy sie