Saxo
Greg się pewnie pyta skąd je masz, no wiesz przemyt, juma, wyprzedaż
Dokładnie.
A serio - mój znajomy szukał jednej z tych referencji, ale chyba mu przeszło już. Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 witam interesuje mnie poduszka pod ślinik masz jakieś foto jak to wygląda do vtsa 16v ?
No i moje pytanie jak się zabrać do tej poduszki jakiś opis jak to wymienić czy jest skomplikowane? i gdzie szukać tego to niej gdzieś pod akumlatorem?michool_vt - Pią 23 Sty, 2009 jedna jest pod akumulatorem, na skrzyni biegow (sam wymienisz w 15minut),
druga pod kompem, tu najlepiej odkrecic lape od silnika, potrzeba torxa jakiegos duzego, ale tez dasz rade na pewno
jest jeszcze trzecia z ktora nie ma problemusaxorulez - Pią 23 Sty, 2009
koma600 napisał/a:
witam interesuje mnie poduszka pod ślinik masz jakieś foto jak to wygląda do vtsa 16v ?
No i moje pytanie jak się zabrać do tej poduszki jakiś opis jak to wymienić czy jest skomplikowane? i gdzie szukać tego to niej gdzieś pod akumlatorem?
zrobie foto i ci podeślę. Montaz wymaga użycia prasy do wyciśniecia sryjnego wkładu.Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 michol tą pod kompem żeby wymienić to trzeba silnik podnosić mógł byś mi tak z grubsza napisać jak o wymienić tą trzecia pod skrzynią taką okragłą to wymieniałem nie dawno zostały mi górna i ta pod aku. był bym wdzięczny jak byś pomógłsaxorulez - Pią 23 Sty, 2009 a.. ten poliuretan który jest jest właśnei do poduszki pod skrzynią tak zwanej - tej okrągłej.Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 a to nie ,myślałem że do tej pod akumichool_vt - Pią 23 Sty, 2009 koma600, PWAnonymous - Pią 23 Sty, 2009 ok dzięki