Kamilbike - Śro 21 Sty, 2009 A to nie dobrze. No to nie bedzie drugiego filmu, chyba ze mi sie bedzie ktoregos dnia/wieczoru nudzilo to jakiegos programu poszukam i ogarne to toMichał - Śro 21 Sty, 2009 windows movie maker
jest w każdym windowsieKamilbike - Śro 21 Sty, 2009 niestety tego rozszerzenia nie wykrywa Michał - Śro 21 Sty, 2009 start - wszystkie programy - i tu poszukajKamilbike - Śro 21 Sty, 2009 rozszerzenie to 3gp Dlatego go nie wykrywa, filmik recony telefonem. Probowalem juz pare razy kiedys i nic nie dalo sie zrobic, nie obslugiwal tego rodzaju rozszerzeniaMichał - Śro 21 Sty, 2009 ursus22@poczta.onet.pl
wez mi synek wyslij
co ja mam tam zrobićKamilbike - Śro 21 Sty, 2009 Film poszedl. To jak ogarniesz to w Windows Movie Makerze, to masz u mnie piwo. Pisze tutaj nie w mailu, tak zeby cale forum wiedzialo Michał - Śro 21 Sty, 2009 hmmm
w final cut'ie to ogarne.
nie będe nic wycinał tylko was "ścisze"Bad-i - Czw 22 Sty, 2009
Michał napisał/a:
nie będe nic wycinał tylko was "ścisze"
tym samym zabijesz dzwięk silnika jakiego jeszcze nie słyszałeś k-mart - Czw 22 Sty, 2009 Szkoda ze nie jestem modem, bo bym przykleil ten temat Kamilbike - Czw 22 Sty, 2009 Bad-I ma racje, to byl typowo wyoskoobrotowy silnik, 6000obr i odcinka Prawie jak diesel