HydePark - Kontynuacja "RWD vs. FWD vs. Reszta swiata"
106 - Wto 20 Sty, 2009
rasta napisał/a:
Najzwyklejszy seryjny wrx potrafi dać taki fun z z jazdy, latania po lesie, bokami po torze itp itd, że w dupie mam wygrywanie ośką.
najzwyklejsza oska potrafi dac taki fun z jazdy o jakim chyba nie masz pojecia...
...meta odcinka, spod balaklawy leje sie pot....sorry w jednym aucie mega fun
bedzie przy 120 w innym przy 300 a w innym przy 70ciu. zalezy co kto lubi mi
jazda oska daje wielka przyjemnosc w kazdych warunkach.. bez znaczenia ze
wrx bedzie szybszy. fun to fun. rasta - Wto 20 Sty, 2009 Ale właśnie ja nie napisałem, że WRX jest szybszy, porostu daje mega fun z jazdy, szczególnie po zakręcie i w dodatku w każdych warunkach.
Oczywiście to nie oznacza, że ośka nie daje funu - sam przecie odpycham się FWDMarek23 - Wto 20 Sty, 2009 Wrx spoko, ale mocne rwd jest zajebiste i trzeba umieć tym jeździć. Na suchym równym i małpa pojedzie 4wd. Mówie to ja fan evo, cytując Waltera, tego co nie umie jeździć Gtrem...
Poza tym jak widzę co sie działo u Grzyba w s16000 to wolałbym to na elmocie prowadzić niż N4. Sorry Rasta...k-mart - Wto 20 Sty, 2009
Marek23 napisał/a:
Lotus Exige S
Daj spokoj z exige, dla mnie to samochod dla ludzi o kompleksach....Marek23 - Wto 20 Sty, 2009 Ale to auto leczy kompleksy i różne obawy. Np, ja czasem się obawiam, że w dany zakręt można było szybciej wejść, a tego nie zrobiłem. W Exige S tego bym nie miał nox - Śro 21 Sty, 2009 Exige S ponoć nie ma hamulców tak dobrze prowadzi siew zakrętach .k-mart - Śro 21 Sty, 2009 Mam awersje do tych samochodow.
Ani to gokart ani ferrari.kubas - Śro 21 Sty, 2009 k-mart ssij ! exige niszczy wszystko ! tylko caterham r500 moze z nim konkurowac jeszcze !Anonymous - Śro 21 Sty, 2009 zaciekawiles mnie
k-mart napisał/a:
Daj spokoj z exige, dla mnie to samochod dla ludzi o kompleksach....
k-mart napisał/a:
Mam awersje do tych samochodow. Ani to gokart ani ferrari.
k-mart - Śro 21 Sty, 2009 Wiem, wielu sie on podoba, pewnie maja swoje powody.
Mi sie nigdy nie podobal, mam swoje powody.
Dla mnie to nie jest samochod.
Kazdego kto mysli inaczej odsylalam do rajdowego przedszkola na tor Poznan do Pana Kwiatkowiskiego, bo chyba tak sie nazywa.GeKo - Śro 21 Sty, 2009 Ja odpowiem w czym wg mnie ośka jest fajniejsza, Booo można hamować dużo później niź 4x4 i od czasu do czasu zadziwiać fajnymi poślizgami mimo że to FWD, a czterołapy lubie za to że z miejsca i nawrotów odbijają się jak piłeczki kauczukowe. Dodam że tam gdzie w FWD już jest mega walka o u3manie się to 4x4 sunie niczym tapczan, niby fajnie bo szybciej ale mniej funu.kubas - Śro 21 Sty, 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=sukHNCNGpns ta sama moc rwd vs fwd dwie hondy ! Rudello - Czw 22 Sty, 2009 Oh noł!!
Czy to znaczy ze juz koniec gdybania??saxorulez - Czw 22 Sty, 2009 nie.. bo zaraz ktoś powie że CTR ma szperę, jest nowszą konstrukcją od S2000 itd itp...
any way ten CTR jest mocarny!
Anonymous - Czw 22 Sty, 2009 1. waga - na korzysc mugena
2. moment - na korzysc mugena a wiemy ze moment to podstawa, kazdy potwierdzi
3. opony - S2000 driftuje wiec mialo lyse opony bo jest starsze i ma zjechane
4. Kolor - na korzysc mugena
5. Wydech - w mugenie jest wydech mugena pewnie
6. znaczki - na korzysc mugena
7. spolier - na korzysc mugena
8. wcale nikt nie przegral bo to byly dwie hondy.