To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Ktory samochod wybrac?

pcs - Wto 20 Sty, 2009

ja dodam ze jezdzile troche wczoraj nowym s80 w automacie w dyszlu d5 (nie wiem jakim albo 185 albo 200km jak takie sa). Taki szwedzki, troche ascetyczny w srodu, zgrabny z zewnatrz, bardzo intuicyjny. Silnik moim zdaniem jest bardzo dynamiczny tylko wydaje z siebie gupi dzwiek, ktory nie jest klekotem diesla. Na pewno jest sporo mocniejszy, i lepsiejszy od 2.0 tdi. Skrzynia zas mnie sie nie podoba, ale to pierwszy automat ktorym jechalem.

Auto jak na fwd super zestrojone, systemow kontroli od zajebania ale mam wrazenie ze sa dopracowane. Probowalem zrobic jakies boki na osniezonym lotnisku i nic sie nie udalo (do jazdy na codzien to chyba dobrze).

nox - Wto 20 Sty, 2009

ja miałem okazje zrobić kilka set KM volvo xc90 d5 i mam same pozytywne odczucia nawet co do dźwięku który wg mnie jest jednym z ładniejszych w dieslach . Przy umiarkowanej jeździe na trasie auto paliło 6,5-7 litrów automat OK.
Anonymous - Wto 20 Sty, 2009

dzieki za dodanie subaru do ankiety ale VTS???? :crazy:
martin.h - Wto 20 Sty, 2009

A gdzie używany YTS :rotfl:
anjas - Wto 20 Sty, 2009

bariii napisał/a:
dzieki za dodanie subaru do ankiety ale VTS????

co, nie chcesz, żeby tata miał szybszy samochód niż Ty? :D

Michał - Wto 20 Sty, 2009

Cytat:
Saxo VTS

o kurwa
hahahahahahhahahahahahahhah
hahahhahahahahahahhahahahahahhah
ahahahahahahhahahahahaha

saxorulez - Wto 20 Sty, 2009

musiałem.. niech tata zazna prawdziwej motoryzacji
nox - Wto 20 Sty, 2009

A może AUDI q5 powinno się znaleźć jakieś 3.0 TDI

Albo x3 3.0 d ??

M - Wto 20 Sty, 2009

saxorulez napisał/a:
musiałem.. niech tata zazna prawdziwej motoryzacji

:devil: :devil: :devil: :devil:

Bart - Wto 20 Sty, 2009

samochód ma być nowy, używany? jaki budżet?

trochę nie rozumiem idei tej ankiety - chcesz się pochwalić jaki wypaśny samochód tata sobie kupi?

nox - Wto 20 Sty, 2009

Niechaj tata podjedzie i zrobi test drive GLK , xc60 , q5 , x3 i sie przekona . :)
Bart - Wto 20 Sty, 2009

wybór samochodów też trochę z dupy - osobowe audi z małym, oszczędnym dieslem kontra terenowy GLK z trzylitrowym motorem pod maską, palący pewnie 2 razy więcej niż owo audi.

Szkoda, że narty badiego się dopiero teraz w ankiecie pojawiły, bo to mój faworyt ;D

pP - Wto 20 Sty, 2009

głos na audi - solidne wykonanie, zawias troszkę utwardzony wg mnie, dobrze się prowadzi i naprawde optymalny silnik - zresztą jak każdy dizel,

środek całkiem fajnie ale klasycznie (jak lubi), sorki ale do volvo nie jestem przekonany co do wnętrza - plastic fantastic,

106 - Wto 20 Sty, 2009

subaru forester
nox - Wto 20 Sty, 2009

pP napisał/a:
plastic fantastic,

xc60 już nie jest takie plastikowe jak choćby xc90 .