Michał - Pią 23 Sty, 2009 jutro jade do pss ( jak wyjade z garażu ) upierdolić tą dokładke. W slangu calibrowym nazywa sie to HOKEJ Michool , powinieneś to wiedzieć wasq - Pią 23 Sty, 2009 hmmm po braku odpowiedzi obstawiam 1,3 Michał - Pią 23 Sty, 2009 101 koni Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 uuu 1.6 michool_vt - Pią 23 Sty, 2009 jeah wiater we wlosach i zapach gazu przy opuszczonym dachu
Michał napisał/a:
W slangu calibrowym nazywa sie to HOKEJ
qarwa nie slyszalem tego musze sie podszkolic bo kumple beda sie ze mnie smiali
wali marchewami z tego pokaznego komina?
serio to fajny pomysl na lato, tani cabrio, zycze aby sie nie psuł szymlorek - Pią 23 Sty, 2009 "naprawa forda transita.." - wypierdol tą ramke pod tablice
załóż jakąś "lans-cabrio-team-bang-cabrio-madierfakier skłat"
Fur zacny, na przedmieściach na pewno nie zostaniesz anonimowy Michał - Pią 23 Sty, 2009 wszystkie dziwki w tipsach mojewasq - Pią 23 Sty, 2009 hmm widze ma nowego fronta a stary tyl jeszcze to przejsciowka czy "skladak" ??
w tym modelu w cabrio 1,8 16v mialo 105 KM 10,1 0-100
hmmm a teraz znalazlem jeszcze jedne dane 1,6 105KMAnonymous - Pią 23 Sty, 2009
michool_vt napisał/a:
zapach gazu przy opuszczonym dachu
michool_vt - Pią 23 Sty, 2009
szymlorek napisał/a:
na przedmieściach napewno nie zostaniesz anonimowy
hahahahahhahahahahahaha oplułem monitor
Michał napisał/a:
wszystkie dziwki w tipsach moje
ahahaaahhaahaahaahaaaa nie qarwa nie moge juz Greg - Pią 23 Sty, 2009
michool_vt napisał/a:
szymlorek napisał/a:
na przedmieściach napewno nie zostaniesz anonimowy
hahahahahhahahahahahaha oplułem monitor
Michał napisał/a:
wszystkie dziwki w tipsach moje
ahahaaahhaahaahaahaaaa nie qarwa nie moge juz
Nie pozostaje mi inaczej tego skomentować, jak podobna salwą brechtu.
A łapią się na furę tylko tak niskie w kroku, jak sam samochód? Rudello - Pią 23 Sty, 2009 Zjebie cie w sobote w placie CHRZANEK - Pią 23 Sty, 2009
Michał napisał/a:
tylko jest za nisko !!
Nie ma takiego pojęcia.
Za nisko to jak podłoga samochodu by była pod jezdnią. A to niemożliwe Janusz - Pią 23 Sty, 2009 lol kubas - Pią 23 Sty, 2009 hahhaha niezle jak bedzie zimno to tobie tez w srodku bedzie zimno