kubas - Pon 02 Lut, 2009 ale ujemne et tez moze byc prawda ? Michał - Pon 02 Lut, 2009 no felg jeszcze nie mam , dopiero szukam ...CHRZANEK - Pon 02 Lut, 2009
kubas napisał/a:
ale ujemne et tez moze byc prawda ?
Owszem jest to bardzo rzadko spotykane ale zdarza się.
Dotyczy to głównie wyscigowych samochodów które maja bardzo bardzo szerokie felgi np: 8,9 czy 10 cali szerokości i wtedy ET 0 nie wystarcza i felga musi być jeszcze bardziej wystajaca żeby nie obcierała o elementy zawieszenia.
Ale to juz ekstremalne przypadki i zazwyczaj te samochody o których mówię mają niewyobrażalnie wielkie poszerzenia błotników.
W 100% przypadków są to felgi na zamówienie.pcs - Pon 02 Lut, 2009 mi na tyl pasuje -10 (czy to znaczy ze mam wyscigowa fure? ale na oczy takiej felgi
nie widzialem, wiec mam ET20 + dystans 30.Anonymous - Pon 02 Lut, 2009
Michał napisał/a:
majk pisze
panowie ustalcie wreszcie bo ja musze do piątku kupić felgi ...
ET40 mi obciera, fele muszą sie schować do środka do fury .
opony sobie lepiej kupVlodarsky - Wto 03 Lut, 2009 i po kiego grzyba Vlodarsky zakłada ważny temat dla tych co nie mają pojęcia skoro im się nie chce go przeczytać ? wszystko już jest napisane
Znajdz mi czarne 18' 4x108 z czerwonym paskiem ! to dobijemy targu!CHRZANEK - Wto 03 Lut, 2009 Przykro mi Adaś - nie mam w ofercie felg w stylu JDM
A i 18" w rozstawie 4x108 też już nie mam na stanie.Mick - Wto 03 Lut, 2009
206 Gti napisał/a:
Profesorze !
Znajdz mi czarne 18' 4x108 z czerwonym paskiem ! to dobijemy targu!
ale zawsze można przecież kupić momo corse, przemalować ten wsiurski chrom na czerń i dorzucić czerwony paseczek
tylko szkoda, że nie ma teraz '18 judyta...Greg - Wto 03 Lut, 2009 CHRZANEK, ile wazy jedna CORSE 16" do Cit/Pug?
Michał, chcesz stalówki 4x108 15"? - mam do opylenia. Michał - Śro 04 Lut, 2009 sam jesteś stalówki Greg - Śro 04 Lut, 2009 Michał, a może 17x7" Superleggera z ET do Forda?
Nie wiem czy swoich na wiosnę ni będę sprzedawał, jest plan i opcja na zakup czegoś super lekkiego i ultra pancernego. Michał - Śro 04 Lut, 2009 nie moj budzet. Troche lipa miec felgi w cenie auta.
Prawie sie zdecydowałem na te co chrzaniu pokazał. Teraz tylko trzeba po nie pojechaćCHRZANEK - Śro 11 Lut, 2009 Temat postu: Akcesoria tuningowePo remanencie - mam jeszcze takie ciekawostki:
Dywaniki MOMO T1000 (3 wielkości) - cena 125pln brutto za kmpl
[img][/img]
Dywaniki MOMO GTR - cena 140pln brutto za kmpl
[img][/img]
Dywaniki T ONE - 90pln brutto za kmpl
[img][/img]
Gałka zmiany biegów COMPETIZIONE GTR - 120pln brutto
[img][/img]
Gałka zmiany biegów RACE EVO S (podciągany wsteczny) - 160pln brutto
[img][/img]
Nakładki na pedały STEALTH (bez podstopnicy) - 120pln brutto
[img][/img]